Her sabah kahvaltıda yiyoruz ama cinsel hayata...

Her sabah kahvaltıda yiyoruz ama cinsel hayata...

Her sabah kahvaltıda peynir yiyoruz ama cinsel hayata öyle bir etkisi var ki!

Özellikle sabah kahvaltılarında sıklıkla tükettiğimiz peynirin yeni bir faydası ortaya çıktı. İlişki sitesi Skout'un yaptığı ankete göre peynir sağlığımıza bakın nasıl bir etki sağlıyormuş!


Skout'un gerçekleştirdiği ankete 4600 kişi katıldı. Ankete katılanlara göre; peynirli tostu sevenler ve gerçek anlamda düşkün olanların ayda en az 1 kere cinsel ilişki yaşadığı ortaya kondu.


Cinsel hayatın yanı sıra peynirli tost sevenler seyahat etmeyi de çok seviyor. Bu tipler, oldukça maceracı bir hayatın hayalini kuruyorlar.


Çikolatanın cinsel hayata olumlu etkisini birçok insan duymuştur ancak yapılan anket sonucu peynirin çikolatadan çok daha etkili olduğu söyleniyor. Yapılan bilimsel araştırmalar cinselliğin faydalarını şu şekilde ortaya koyuyor; 30 dakika seks yaparak en az 85 kalori yakılabiliyor. Yani zayıflamaya karşı güçlü bir etkisi var. 42 kez 30’ar dakika seks yapmak 3570 kalori yakmaya, ki bu da bir kilo vermeye yardımcı oluyor. Bu kaloriyi yakmak için başka yol da bir saatte yaklaşık 2,5 kilometre kat etmekten geçiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.