Her zaman yanınızdayız

Her zaman yanınızdayız

İzmir Veteriner Hekimleri Odası 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü mesajı yayımladı. 

İzmir Veteriner Hekimleri Odası tarafındna yapılan açıklama şöyle; 

"Bugün 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü.

Biz Veteriner Hekimler olarak gerek özel sektörde gerekse kamuda görev yapan meslektaşlarımızla birlikte her zaman çiftçilerimizin yanında olduk.

Çünkü bizler aldığımız mesleki eğitim ve Tarhana Osman gibi meslek büyüklerimiz sayesinde her zaman yerli üretimin ne kadar önemli olduğunun farkındayız.

Covid 19 süreci; küreselleşen dünyada tüm ülkelere önce kendi karnınızı doyurabildiğinize emin olun, bunun için de üreticinize, çiftçinize sahip çıkın demektedir. Yerel, doğal ve sağlıklı üretimin temeli olan çiftçilerimizin önemi bir kez daha yetkililer tarafından anlaşılmıştır diye umuyoruz. 

Çiftçilerimizin ekonomik anlamda güçlü olmasının, eğitim anlamında güçlü olmasının, bilinçli olmasının ülkemize ve ülkemiz geleceğine ne kadar önemli katkısının olduğu, bu zor günlerde daha da net anlaşılmıştır. 

Küçük ölçekli faaliyetleri de olsa çiftçilerimize ve yetiştiricilerimize yaptığımız her yatırım ciddi derecede önemlidir. 

Hayvancılığın yerli üretim olarak desteklenmesi, sahada bizlere çiftçilerimizden iletilen taleplerin başında gelmektedir. Hayvan sağlığına ilişkin desteklerin önemi de, dar zamanında hasta hayvanlarına ücretsiz bakan, çiftçilerimize ilk kredi açan kişiler olarak biz Veteriner Hekimlerin hatırlatması gereken konulardan biridir.

Bizler Veteriner Hekimler olarak her zaman olduğu gibi bugün de her ortamda onların taleplerini dile getirmeye devam edeceğiz.

Emeğinizle, üretiminizle sağlıklı günlerde bol kazançlarınız olsun dileklerimizle Dünya Çiftçiler Gününüzü kutluyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.