HEREM, İkimizin Şarkısı Albümüyle Güzü Yaz Edecek

HEREM, İkimizin Şarkısı Albümüyle Güzü Yaz Edecek

Popüler fantezi müziğin sevilen sanatçılarından HEREM önceki Kahramanmaraş’ın haber kültür turizm tanıtım kanalı 46 tv’ye konuk oldu.

Kahramanmaraş’ın gurbette yayın hayatına başlayan ilk ve tek sosyal medya televizyonu olma özelliğini taşıyan şehrin gurbetteki vizyonu 46 tv her geçen daha kaliteli yayın çizgisiyle dikkat çekiyor. Yayıncılık anlayışında şehrin markasını yüceltmek için imkânlarıyla daha fazlasına duyurabilme ilkesinde farklı kültür sanat programları ve anlık canlı yayınlarıyla kısa zamanda ilgi çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz Pazar akşamı 46 TV ünlü ses sanatçısı HEREM’i ağırladı.

"Namludan Çıkan Mermi / Dertlerumi Yazayım şarkılarıyla müzikseverlerin gönlüne taht kuran ünlü sanatçının “İkimizin Şarkısı” adlı yeni albümüyle ulusal televizyon kanallarından önce Kahramanmaraş’a özel 46 TV’ye konuk oldu. Keyif dolu dakikaların yaşandığı Eyüp Kadir Kılcı’nın sunumuyla gerçekleşen programı facebook.com/46tvofficial ve www.46tv.net adresinde izleyebilirsiniz.

HEREM yeni albümünde yer alan “Kalbimden Gözlerine” slov aşk şarkısıyla bugün itibariyle tüm ulusal müzik kanallarında, sosyal medya ve internet müzik platformlarında müzikseverlerle buluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.