HERITAGE Fuar ve Konferansları Bodrum’da!

HERITAGE Fuar ve Konferansları Bodrum’da!

Kültürel mirasımıza sahip çıkan Türkiye’nin sektöründeki tek markası HERITAGE Fuar ve Konferansları 7-12 Ekim 2021 tarihinde Bodrum’da.

Binlerce yıldır sayısız kültür ve medeniyete ev sahipliği yapmış, antik dönemden modern döneme dek birçok farklı kültürü eşsiz tabiatında ağırlamış olan Bodrum, HERITAGE FESTIVAL HALIKARNASSOS ile geçmişe yolculuk yapıp, zengin kültürel mirasımıza yeni bir nefes verecek.

İstanbul’da, Heritage İstanbul ismiyle dört kez ve Abu Dabi’de ise Heritage Middle East ismiyle bir kez olmak üzere bugüne kadar toplamda beş kez düzenlenmiş ve uluslararası Herifairs çatı organizasyonunun üyesi olan Heritage Fuar ve Konferansları, ülkemizde kendi sektöründe düzenlenen tek uluslararası organizasyon. Müzecilik, restorasyon ve arkeoloji olmak üzere farklı sektör paydaşlarını ve konularının uzman isimlerini kendi çatısı altında buluşturan Heritage Fuar ve Konferansları Türkiye’de marka olmayı başarmış bir platform olarak artık Bodrum'da.

whatsapp-image-2021-07-21-at-10-41-59.jpeg
Kültürel mirasımıza sahip çıkan Türkiye’nin sektöründeki tek markası HERITAGE Fuar ve Konferansları düzenleyen TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. organizasyonu ile 7_12 Ekim 2021 tarihlerinde binlerce yıldır sayısız kültür ve medeniyete evsahipliği yapmış Bodrum’da, Bodrum Belediyesi ve BESİAD ortaklığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas Belediyesi, BOTAV, BODER, TÜRSAB, ACADEMİA Vakfı destekleri ile gerçekleştirilecek olan Heritage Halikarnassos Festival; Bodrum’da yasayan sanatçıların, zanaatkârlar, arkeologlar, mimarlar sanatseverler gibi birbirinden değerli birçok ismin katılımı ile, başta Bodrum olmak üzere, yerel halk, çevre illerden gelen ziyaretçiler ulusal/uluslararası basın ve medya kurulusları, yerli/yabancı turistler, kısacası tüm kültürel miras meraklıları eşliğinde kültürel mirasımıza ışık tutacak. Festival komitesi Bodrum markalarını ve bir çok firmayı festival alanın isbirlikteliği için davet ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.