Herkes Moon Life Ödüllerini Bekliyor

Herkes Moon Life Ödüllerini Bekliyor

2012 yılından bu yana düzenlenen Moon Life Ödülleri, artık ünlülerin merakla beklediği özel gecelerin başında gelmeye başladı. 

Aylık yaşam cemiyet ve magazin dergisi Moon Life, her yıl düzenlediği ödül gecesiyle yılın en başarılı iş, sanat, siyaset, medya ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini  ödüllendiriyor.

Geçtiğimiz yıl yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen Moon Life Ödülleri, medyada büyük ses getirmiş ve uzun süre gündemden düşmemişti. Bu yılki Moon Life Ödüllerini merakla bekleyenler, bu özel gecenin gecikmesi üzerine derginin sahibi Alper Alp’i mesaj yağmuruna tutuyor.

Geçtiğimiz eylül ayında gerçekleştirilmek üzere tüm hazırlıkları tamamlanan ödül gecesini ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen Moon Life Dergisi sahibi Alper Alp, “Tüm dünyayı saran korona virüs salgını nedeniyle bu yılki ödül törenimizi bir süre ertelemek zorunda kaldık. Oysa her türlü hazırlığı yapmış, birbirinden ünlü isimleri bu özel gecede ağırlamak istemiştik. Ancak pandemi nedeniyle ödül törenimizi kısa bir süre ertelemek zorundaydık. Milyonların beğendiği isimleri ödüllendireceğimiz Moon Life Ödül gecesini çok yakında gerçekleştireceğiz. Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE orkestrası ve herkesin çok sevdiği sürpriz bir sanatçı gecemizde konser verecek. Yine yılın en iyileri bu özel gecede olacak” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.