Herkes onu konuşuyor! Sosyal medyayı sallıyor

Herkes onu konuşuyor! Sosyal medyayı sallıyor

Avustralyalı model Stefania Ferrario, büyük beden model Ashley Graham gibi kilolarıyla barışık...

Stefania Ferrario, kısacık sarı saçları, kusursuz yüzü ve kıvrımlı hatlarıyla sosyal medyayı peşinden sürüklüyor.  Son dönemde adından sık sık söz ettiren büyük beden modeller arasında en üst sıralarda bulunan Stefania Ferrario, 'Kiloya kafayı bu kadar takmayın, önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz' diyor.

8308158.jpg
 Çoğunlukla iç çamaşırı modelliği yapan Stefania, vücudunun olanca güzelliğini gözler önüne sermekten çekinmiyor.  Bu fotoğraflarını ise Instagram hesabında #droptheplus etiketiyle paylaşıyor. Bu etiket vücutlarımız ile barışık olmamız gerektiğine inanan bir grup aktiviste ait.


 Farklı vücut ölçüleri konusunda daha açık fikirli ve kucaklayıcı olunması gerektiğine inanıyorlar. Ayrıca kime ve neye göre büyük beden?

8681375.jpg


 “Ben bir modelim. Ne yazık ki bu piyasada ortalamanın üzerinde olduğunuzda ‘büyük beden' yaftası yiyorsunuz. Bu yaftanın bir modelin başarısının önündeki engel olduğunu düşünüyorum” diyor Stefania, "Büyük beden değilim sadece modelim" diye de ekliyor.  14 Haziran 1993 doğumlu olan Stefania, 2009 yılından beri modellik yapıyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.