Hibe Arı Kovanı Dağıtımına, Ceyda Bölünmez Çankırı Katıldı

Hibe Arı Kovanı Dağıtımına, Ceyda Bölünmez Çankırı Katıldı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Tarım ve Orman Bakanlığının “Kovanlarımız Yenileniyor Bal ve Polen Üretimimiz Artıyor.” Projesi kapsamında Kınık'ta gerçekleştirilen kovan dağıtımına katıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın “Kovanlarımız Yenileniyor Bal ve Polen Üretimimiz Artıyor” Projesi kapsamında Kınık İlçe Tarım Müdürlüğü bahçesinde kovan dağıtımı gerçekleşti. Kınık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir İl Tarım Müdürü Mustafa Özen, Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Oral Kaymak, Kınık İlçe Tarım Müdürü Yıldırım Kavlak, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, İl Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Uslu, muhtarlar ve üreticiler katılım sağladı.

Son yıllarda orman yangınları sonrası arıcılığın önemini vurgulayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Kovanlarımız Yenileniyor Bal ve Polen Üretimimiz Artıyor projesi kapsamında 30 üreticimize 150 kovan dağıtımı gerçekleştirdik. Bu desteklemenin yetiştiricilerimize hayırlı ve bereketli olmasını dilerim” dedi.

3265.jpeg

Törene katılan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı üreticilerle bir araya gelerek, “Bugün burada üreticilerimize arıcılık alanında bu desteği sunmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Bugün çiftçimize, memurumuza, işçimize, esnafımıza hangi katkıyı sunuyorsak sunalım bilin ki bunları Sayın Cumhurbaşkanımızın sayesinde gerçekleştiriyoruz. Gece gündüz demiyoruz, dava arkadaşlarımızla, bakanlarımızla, milletvekillerimizle, valilerimizle, kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla birlikte daha iyi, daha güzel hizmet edebilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Sözlerime son verirken ‘‘Kovanlar Dağıtılıyor, Bal ve Polenimiz Artıyor’’ projesi için emeği geçen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve Tarım ve Orman İlçe Müdürümüze teşekkür ediyorum. Kovanların siz çiftçilerimize hayırlı olması duasıyla, bereketli günler diliyorum.” dedi.

“Kovanlarımız Yenileniyor Bal ve Polen Üretimimiz Artıyor.” Projesi kapsamında düzenlenen kovan dağıtımı töreni, üreticilere kovan dağıtımı gerçekleştirilmesinin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.