Hibrit Yemek Paketi ile çalışanlara günlük yemek

Hibrit Yemek Paketi ile çalışanlara günlük yemek

Talep sonucunda hizmetleri arasına Hibrit Yemek Paketini ekleyen Meal Box, çalışanların yemeklerini günlük olarak işverenleri adına kapılarına bırakıyor. İşverene maliyet ve çalışan memnuniyeti olarak fayda sağlayan sistem, zamandan da tasarruf ettiriyor.

Şirketlere hem uzaktan hem de ofisten çalışma imkânı veren ve maliyet açısından büyük avantajlar sağlayan hibrit modelin önümüzdeki yıllarda daha fazla şirket tarafından kabul görmesi bekleniyor. Bu yeni gerçekliğe uyum sağlayan şirketlerin önceliği ise çalışanlarının ihtiyaçlarını doğru belirlemek. İşletmeler, çalışanları için iletişimi, verimliliği ve aidiyet duygusunu sürdürülebilir kılmaya yönelik yeni uygulamaları hayata geçiriyor.

Yoğun tempoda ve ev-ofis karma düzeninde çalışanların en büyük problemlerinden biri de öğle yemeği konusu. Özellikle pandemi döneminde artan hijyen endişesiyle, işverenler de yemek politikalarını belirlemede daha seçici davranıyor.

meal-box-menu-1.jpg

Her şirkete farklı çözüm

İş dünyasının değişen ihtiyaçlarına hızla karşılık veren paketli yemek markası Meal Box, “Hibrit Yemek Paketi” hizmetiyle çalışanların yemeklerini hem ofisteki masalarına hem de evlerine ulaştırıyor. Meal Box CEO’su Murat Demirhan, pandemi döneminde hijyen nedeniyle mutfağını kapatan şirketlerin, dışarıdan yemek siparişi vermeye çekinen çalışanların ve evden çalışan personellerinin yemek ihtiyacını karşılamak isteyen şirketlerin, çözümü paketli yemekte bulduğunu söylüyor.

meal-box-menu-1.jpg

Kurumsal firmalar için her koşula uygun yemek çözümleri ürettiklerini aktaran Demirhan, “Pandemi döneminde, evden çalışmaya geçen işyerleri için ‘Evde Yemek Paketi’ adını verdiğimiz bir paket hazırladık ve günlük olarak çalışanların kapısına bıraktık. Şirketlerin hibrit düzeni benimsedikleri bu dönemde de hijyen, lezzet, fiyat ve ulaşım açısından en avantajlı çözümü bulduk. Bugüne kadar çalışanların masalarına kadar ulaştırdığımız sıcak yemeklerini hibrit düzenle birlikte artık evlerine de ulaştırıyoruz. Abonelik sistemine odaklı iş modelimizde çalışan neredeyse, öğle yemeği de orada” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.