Hiç kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduk'

Hiç kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduk'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Türkiye'nin en yaygın ve en etkin sosyal destek politikalarını hayata geçirmek suretiyle hiç kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduk” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ve Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreni'ne katıldı.

81238-aw426818-14-ozel.jpg

“Hiç kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduk”

Arnavutköy'deki projenin ülke için bir örnek olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu bölgenin çocuğuyum. Darülaceze'yi iyi bilirim. Belediye Başkanı oldum Ayazağa kampüsünü yaptım. Ayazağa ile beraber bir sıçrama gerçekleşti. Arnavutköy'deki bu devasa yere başlıyoruz. Hayırseverlerimizin oraya olan katkısı inanıyorum ki dünyada Arnavutköy'deki Darülaceze'mizi bir örnek olarak yansıtacak, onunla iftihar edeceğiz. Türkiye'nin en yaygın ve en etkin sosyal destek politikalarını hayata geçirmek suretiyle hiç kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduk” dedi.

“Ülkemizi bu alanda gıpta edilen bir hale getirdik”

Destek politikalarının her alanı kapsadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizi bu alanda gıpta edilen bir hale getirdik. Bu destekleri insanlarımızı kendi tabii aile hayatı içinde tutarak veriyoruz. 60 yaşın üzerindeki 170 binden fazla 65 yaşın üzerindeki 150 bine yakın büyüğümüzü kendi ailesi yanında destekliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.