Hilltown Karşıyaka’da ünlü mankenler nefes kesti!

Hilltown Karşıyaka’da ünlü mankenler nefes kesti!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilen defile ile Hilltown Karşıyaka moda rüzgarları estiren dev bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Podyumların beğeni toplayan yıldızları Özge Ulusoy, Elif Ece Uzun ve Tuğba Melis Türk’ün de  boy göstediği defile nefes kesti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilen defile ile Hilltown Karşıyaka moda rüzgarları estiren dev bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet’in 96. yılında gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Hilltown Karşıyaka Alışveriş Merkezi lider markaların sonbahar-kış kreasyonlarını İzmir’de ilk kez görücüye çıkardı. Ziyaretçilerin ve moda severlerin soluksuz izlediği defilenin sonunda baş manken Özge Ulusoy bu anlamlı günde gözyaşlarını tutamadı. Ellerinde Türk bayrakları ile podyuma çıkan mankenler hep birlikte ay yıldıza bürünen AVM’de İzmir Marşı’nı seslendirdi. Cumhuriyet’in 96. yılında gurur ve duygu dolu dakikalar ziyaretçilerin coşkusunu artırdı. 

zoom2513.jpg

Özge Ulusoy, Elif Ece Uzun ve Tuğba Melis Türk Yüzlerce İzmirli ile  birlikte İzmir Marşı’nı seslendirdi. Defilenin baş mankeni Özge Ulusoy defilenin finalinde ellerinde Türk bayrakları ile çıktığı podyumda duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.Cumhuriyet  Bayramı coşkusunu yüreklerinde yaşayan İzmirliler de bu anlamlı etkinlikle unutamayacakları bir gün geçirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.