Hindistan'da Bir Baba Bebeğine Tecavüz Eden Gencin Ellerini Kesti

Hindistan'da Bir Baba Bebeğine Tecavüz Eden Gencin Ellerini Kesti

Hindistan'da bir baba 8 aylık kızına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan akrabasını önce bir ağaca bağlayarak dövdü ardından ellerini kesti.

Hindistan'a bağlı Pencap eyaletinde bir baba 8 aylık bebeğine tecavüz ettiği iddia edilen 17 yaşındaki gencin ellerini kesti. 2014 yılında 8 aylık olan bebeğe tecavüz ettiği iddia edilen Parminder Singh, ellerini kesen Paramjit Singh'in aynı zamanda akrabası.

Hindistan'ın Pencap eyaletinin Kotli adındaki köyünde 2014 yılında gerçekleşen olayda iddiaya göre 14 yaşındaki Parminder Singh akrabası Paramjit'in 8 aylık bebeğine tecavüz etti. 3 yılın ardından mahkemede bir araya gelen tecavüz zanlısı ve baba, duruşmanın ardından salondan aynı anda çıktılar. Bebeğin babası tecavüz zanlısına, kendisiyle anlaşmak istediğini öne sürerek, yaşadıkları köye beraber gidebileceklerini söyledi.

Tecavüz zanlısını motorsikletine alan tecavüz mağduru bebeğin babası yola çıktı. Yol üzerindeki köylerden birinden geçerken motoru durduran baba, 8 aylık bebeğini istismar eden akrabasına vurmaya başladı. Zanlı genci burada bir ağaca bağlayarak dövmeye devam eden öfkeli adam, gencin her iki elini bileklerinden kesti.

Köylüler kurtardı

Ağaca bağlanmış kanlar içindeki genci gören köylüler polise haber vererek genci hastahaneye götürdüler. Bebeğin babası ise polis tarafından gözaltına alındı.

Tecavüz zanlısının durumu kritik

Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri olan ve elleri kesilmiş olan genç Bathinda şehrindeki hastahaneye kaldırılırken, zanlıyı tedavi eden doktor Ajay Gupta gencin durumunun ciddi olduğunu belirtti.

Polis karakolunda sorguya alınan baba, verdiği ifadede her şeyi planlayarak gerçekleştirdiğini itiraf ederken, mahkemeye gitmeden önce yanına ip ve kesici alet aldığını söyledi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.