Hipnoz Semineri için İzmir'e geliyor

Hipnoz Semineri için İzmir'e geliyor

Yaşam Koçu Reyhan Altın'ın düzenlediği Hipnoz Semineri'ne konuşmacı olarak usta kalem Kenan Öz katılacak.

Düş Renkli Uçurtmalar Koçluk ve Yaşam Atölyesi sahibi Yaşam Koçu Reyhan Altın'ın düzenlediği Hipnoz Semineri 29 Ekim tarihinde saat 16:'da Blanca Hotel Konak'ta yapılacak. Bir çok kitap yazan usta kalem Kenan Öz'ün katılacağı seminerde hipnoz ile ilgili bilinen ve bilinmeyen bir çok şey bu seminerde masaya yatırılacak.

unnamed-052.jpg

Hipnoz ve hipnoterapi ?

Kekemelik, tik, gece işemeleri, saç kaybı, yeme bozuklukları, obezite, psikojenik ağrı bozukluğu, konversiyon bozukluğu (ruhsal bozuklukların bedensel bozukluklara dönüşmesidir...üzüntünün, öfkenin, korkunun; konuşamama, felç, bayılma vs) cinsel işlev bozuklukları, sigara bağımlılığı, dissosiyatif bozukluklar,(kişide kimlik, bellek, algı ve çevre ile ilgili duyumlar gibi normalde bir bütün halinde çalışan işlevlerin bütünlüğünün bozulmasıdır.) panik bozukluğu, travma sonrası stres bozuklukları gibi .

Kişisel gelişim, bilinçaltı değişim ve davranışsal yeniden öğrenme alanında: Hipnoterapistlerin Hipnozu uyguladıkları alanlardır. Sporda performans arttırma ve konsantrasyonda, sahne korkusunda, uçuş korkusu ve benzeri korkularda, eğitimde sınav kaygısında, yükseklik korkusunda, ders çalışırken konsantrasyon eksikliği konusunda, ders çalışma alışkanlıklarını geliştirmede, öğrenme kabiliyetini arttırmada, endüstride performans arttırmada, erteleme alışkanlığı ve kişisel ataleti yenmek konusunda, stresi azaltmada, müzikte yaratıcılığı arttırmada, yazarlıkta ve genel yaratıcılık gerektiren alanlarda verim arttırmada, golf, basketbol, bowling, dövüş sporları, futbol gibi spor dallarında odaklanmayı ve konsantrasyonu arttırmada, özgüven, motivasyon ve sportif performansı arttırmada, özsaygıyı arttırmada, müzik ve yazarlıkta yaratıcılığı tetiklemede, kişisel gelişim alanlarında, kariyer ve başarı kaygılarında, doktor korkusunda, problem çözme yetisini geliştirmede, topluluk önünde konuşma kaygılarında, satışçılar için satış performansı arttırmada, hafıza geliştirmede, hedeflere ulaşmada, self hipnozda ve benzeri birçok konuda bir Hipnoterapiste başvurabilirsiniz.

Kenan ÖZ kimdir ?

On üç yaşından itibaren yazmaya başladım. Bugün on üç kitabım var. Yazarlığımın dışında Editörlük yapıyorum. İktisat mezunu ve iktisattan hoşlanmayan bir yazarım. Hipnoz ile on yıl öncesinde tanıştım ve bu konuda yığınla araştırmalar yaptım. Hipnoz ile ilgili birçok deneyimler kazandım. Amacım bu konuda kitap yazmaktı. Hipnoz ile ilgili diğer hedefim ise yüz kırışıklıklarını yok etmekti. Kısacası insan ömrünü on, on beş yıl uzatmaktı. ve kitabımı bitirmek üzereyim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.