Hira'nın ölümündeki akıl almaz iddialar!

Hira'nın ölümündeki akıl almaz iddialar!

Hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına 5 ay önce Mersin'de 3,5 yaşındaki Hira bebeğin, 12. kattaki evin balkonundan düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili ortaya çıkan akıl almaz iddialar konuşuldu

Anne Devran Dağ ve baba Emrah Dağ'da stüdyodaydılar. Programın ilerleyen dakikalarında Hira bebeğin ölümü ile ilgili şüpheli olan Türkan İ.’nin görümcesi, babası ve eski eşi telefonla canlı yayına bağlandı.
 
Akıl almaz iddialar!
 

Serap Paköz’ün; “Sizce bu kişi Hira’yı camdan attı mı?” sorusu üzerine Türkan İ.’nin görümcesi; “Türkan’ın bana karşı da yapmış olduğu şeyler var. Ben hayvan severim. Evimde kedim vardı. Bir gün baktım kedimin yavrusunu ortalarda yok. Aradım aradım bahçede termosun içine kapatılmış şekilde buldum. Son anda kurtardım. Sonra akvaryumumda 5, 6 yıldır büyüttüğüm balıklarım vardı. Sinek ilacı sıkıp, 10, 12 balığımı öldürdü. Salonumdaki çiçeklerime sıcak su döküyordu. Çamaşırlarımı yırtıp, yırtıp çöpe atıyordu. Hira bebeğin öldüğünü duyduğumda da şüphelendim. Kıskançlıktan öldürmüş olabilir” dedi.
 

serap-pakoz-gercegin-pesinde-30.8.2017.png
“Bu kişi Türkiye’nin tescilli ilk seri katili olabilir!”
 

Serap Paköz: “Bu kadı hasta mı?” sorusu üzerine Adli Tıp Uzmanı Yard. Doç. Dr. Taner Güven; “Bu kişi Türkiye’nin tescilli ilk seri katili olabilir! Başta hayvanlarla başlarlar sonra insanlarla devam ederler bu seri katillerde de böyledir” dedi.
 
Serap Paköz; “Türkan İ. 15 yaşındayken 3,5 yaşındaki bir çocuk yine onun olduğu bir evde balkondan düşüyor. Şimdi onlar da şikayetçi oldular” dedi.
 
Telefonla canlı yayına katılan Türkan İ.’nin babası Erol İ. kızıyla ilgili hiçbir iddiayı kabul etmezken, Türkan İ.’nin eski eşi Ramazan K. ise; “Ben 7 sene boyunca birlikte kaldım, kişiliğini çözemedim. Çocuklarıma sizi öldürürüm, sizi keserim çöp kutusuna atarım dediği, şiddet uyguladığı için ayrıldım” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.