Hisarlar, Yeni Modellerini Tanıttı

Hisarlar, Yeni Modellerini Tanıttı

2021 yılında Erkunt Traktör Ailesi’ne katılan Hisarlar Makine'nin Satış Yetkilisi, Hisarlar'ın kendi tasarım ve üretim kabiliyetiyle toprak işleme makinelerinin üretimini gerçekleştirdiği bilgisini verdi.

Hisarlar Makine, Agroexpo İzmir Tarım Fuarı’na katılarak yeni modellerini görücüye çıkardı. Hisarlar Makine'nin Satış Yetkilisi Yiğit Kosova, “Traktörün tamamlayıcı ürünü olan tarım ekipmanları konusunda uzman, geniş ürün yelpazesine sahip olan Hisarlar, 35 yılı aşkın süredir Türk tarımına hizmet eden, bunun yanında 36 ülkeye ihracat yapan lider tarım makineleri üreticisidir. Hisarlar markamız, her şeyden önce ulusal ve küresel pazarlarda güven demektir. Kalite anlayışımız, sürekli gelişimiyle fark yaratan bir kurumsal kültüre sahiptir. Bu da bizi sürekli iyileşme, daha iyi, daha yeniyi aramaya yönlendirmektedir” diye konuştu.

HER YIL BÜYÜYORUZ

Amaçlarının, çiftçinin işini ve hayatını kolaylaştıran makineler üretmek olduğunu vurgulayan Yiğit Kosova, şunları söyledi: “Artan talep ve tarım sektörünün giderek çeşitlenmesi, tarım makinelerine olan ihtiyacın da artmasına neden oldu. Bu gelişmeleri yakından takip eden, teknoloji ile birlikte geliştirdiği tarım makinelerini üreten ve çiftçiyle buluşturan Hisarlar, sektördeki varlığını her yıl perçinleyerek büyümeye devam ediyor. 2021 yılında Erkunt Traktör Ailesi’ne katılan marka, sadece Türkiye’de değil, Dünya’da da tanınan ve çiftçiler tarafından güven duyulan bir geçmişe sahiptir. Amacımız, çiftçinin işini ve hayatını kolaylaştıran makineler üretmektir”

yigit-kosova.jpeg

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Hisarlar'ın geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu da vurgulayan Yiğit Kosova, şu bilgileri verdi: “Ürün yelpazemizde Toprak İşleme Makineleri, Ekim- Bakım Gübreleme Makineleri, Hayvansal Üretim Makineleri ve Hasat&Harman Makineleri başlıkları altında birçok ürünümüz bulunuyor. Ege Bölgesi’nin en önemli fuarlarının başında gelen İzmir Tarım Fuarı’nda sergilenecek olan makinelerimiz, Egeli çiftçilerimiz tarafından yıllardır denenmiş ve beğenilmiş seçili ürünlerden oluşturuldu. Tarıma gönül vermiş her üreticinin emeğine saygımızla ürettiğimiz ürünler, hizmetler ve desteklerle 06 Şubat Pazar'a kadar geniş bir kadro ile C holündeki standımızda olacağız. Tüm çiftçilerimizi standımıza bekler, fuarın herkes için hayırlı geçmesini dileriz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.