Hızal Adıyaman'da: Afet gerçekten çok büyük

Hızal Adıyaman'da: Afet gerçekten çok büyük

Adıyaman Gölbaşı’nda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, gazetemize açıklamalarda bulundu.

ARİF ÇAYAN / MEDYA EGE – Partilerinin görevlendirmesiyle felaket bölgesine giden siyasiler, vatandaşların taleplerini yerinde karşılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da AK Parti İzmir Teşkilatı ile Adıyaman Gölbaşı'nda. 4 otobüs ve 100 kişiyle Adıyaman Gölbaşı’na geldiklerini dile getiren Hızal “Buraya geldiğimizden bu yana tüm köyleri ve mahalleleri ziyaret ettik. Depremzede vatandaşlarımızın sorunların yerinde görüp çözüm konusunda elimizden geleni yaptık. Afet gerçekten çok büyük. 100 yılın afeti denildiği kadar var” dedi.

whatsapp-image-2023-02-15-at-14-31-18.jpeg

Bölgedeki vatandaşların feraset sahibi olduğunu söyleyen Hızal, “Devletimiz ilk andan itibaren tüm unsurlarıyla depremzede vatandaşlarımızın zararlarını en minimuma indirmek için çaba içerisine girdi. Eksikliklerin var olduğunu gördük, bunların da hızlı bir şekilde tamamlanması için devletimizin tüm unsurlarıyla vatandaşımızla el ele vererek çözüyorlar. İnşallah bu süreçte tüm depremzede vatandaşlarımızın yaralarını devletimizin kurumlarıyla birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

Hızal son olarak, depremzedelere yardım gitmediği iddialarına tepki göstererek şunları söyledi; “Vatandaşlarımızın burada devleti yanlarında gördüklerini bizlere söylemeleri birilerinin bu konuda ne kadar deformasyon ve yanlış bilgilerle toplumu yanıltmaya çalıştıklarını gösteriyor. Belediye başkanı, milletvekili olup, buralara gelip kendileri de devletin unsuru olmasına rağmen belediyenin imkanlarını buraya getirmelerine rağmen burada devlet yok demelerini kendilerine iade ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.