Hızlı, güvenilir ve sektörünün lideri: "Leventoglu Lojistik"

Hızlı, güvenilir ve sektörünün lideri: "Leventoglu Lojistik"

Yeniliği ve dinamizmi şiar edinmiş bir nakliye kuruluşu...

Leventoglu Lojistik, ulaştırma hizmetlerini hızlı, güvenilir ve emniyetli şekilde yerine gelmesini sağlayan; böylece ulaşım maliyetlerini düşürerek gelişimi destekleyen, yurt içinde parsiyel yük taşımacılığı yapan bir karayolu ulaşım firması.

Firmanın Sıddık Gedik'in sahibi olduğu Arte Productions'a çektirdiği tanıtım filmi büyük ilgi çekti

Firma, hizmet verdiği alanda, değişime ve yeniliğe açık yaklaşımı, güncel teknolojiye uygun sistemi ve müşterilerinden aldığı güç ile sektörün öncüleri arasına girmeyi başardı.

Kurulduğu ilk günden bu güne, kendisine ve sektöre kattığı yeni değerlerle hizmet kalitesini artırıyor, yetki belgeleri ile kalitesini tasdik etmiş olmanın gururunu yaşıyor.

Leventoğlu Lojistik, İzmir ve İstanbul operasyon merkezlerinde Türkiye’ye hizmet veriyor. Profesyonel idari kadrosu, konusunda uzman ve kalifiye çalışanları, her geçen gün genişleyen araç parkıyla kısa sürede sektörde hak ettiği yere ulaştı.

29214483_2006169719412017_892789569009745920_o.jpg

Leventoğlu Lojistik, müşterilerinin her türlü yasal emtialarını koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla uygun koşullar ve fiyatlarla, istenilen her bölgeye direkt ya da aktarmalı olarak, en kısa zamanda ve güvenli olarak ulaştırılabilmektedir.

Müşterilerine dağıtım hizmetinin yanı sıra, depolama ve katma değerli hizmetler de sunan Leventoğlu Lojistik, ürünün ham madde tedarik aşamasından nihai tüketiciye ulaştırılmasına kadar olan tüm süreçlerde aktif rol oynamakta ve müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun tedarik zinciri çözümleri tasarlıyor.

Kurulduğu günden beri, İzmir’den Türkiye’nin bütün bölgelerine ADR’li ve ADR’siz taşımacılık hizmeti veren Leventoğlu Lojistik, yeniliği ve dinamizmi şiar edinmiş bir nakliye kuruluşu.

Ege Bölgesinde, Ulaştırma Bakanlığı Tehlikeli Madde Taşımacılığı Belgesine sahip ilk kuruluşlardan olan Leventoğlu Lojistik, fabrika çıkışlı ADR’li araçları ile full truck ve grupaj bazında da tüm Türkiye’ye hizmet veren ilk firmalardan.

Peki Leventoğlu Lojistik neler yapar?

Leventoğlu Lojistik; Modern araç filosuna sahip firmalardan biri olarak, şehir içi ve şehirlerarası parsiyel ve komple araç taşımacılığı hizmeti vermekte;

•    Komple yük taşımacılığı,
•    Parsiyel yük taşımacılığı,
•    Özel proje taşımaları,
•    Fuar taşımacılığı,
•    Tehlikeli madde taşımacılığı

Leventoğlu Lojistk’in temel faaliyet alanlarını oluşturur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.