Hızlı ve Öfkeli'de sürpriz karakterler!

Hızlı ve Öfkeli'de sürpriz karakterler!

Aksiyon ve araba tutkunlarının vazgeçilmez film serisi Hızlı ve Öfkeli, devam halkası ile tekrardan seyircisi ile bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Hızlı ve Öfkeli 9 filminde yapımcılar, önceki serilerinde kırmış olduğu rekorları egale etmek için sürpriz karakterlerle karşımıza çıkmayı planlıyorlar.

Hızlı ve Öfkeli 9 ile Brian O’Conner geri mi dönüyor?
 

2013 yılında talihsiz bir trafik kazası sonucunda, hayata veda eden Paul Walker tüm hayranlarını yasa boğdu. Yaşanılan bu üzücü olayın ardından serinin yedinci filminin çekimlerine ara verilmek zorunda kalınmıştı. Daha sonrasındaysa filme dijital ortamda yaratılılan Brian karakteriyle devam eden yapımcılar, değiştirdiği seneryoyla efsanevi karaktere veda etmişti.

Bugün ise gelen bilgiler doğrultusunda Brian O’Conner karakterinin akıbeti belli oldu. 10 Nisan 2020 tarihinde seyirci ile bulacaşak olan Hızlı ve Öfkeli 9 ile Paul Walker’ın hayat verdiği Brian O’Conner karakteri geri mi dönecek?
Aradan geçen onca sürenin ardından fanlar tarafından seriye geri dönmesi istenilen Brian O’Conner, Hızlı ve Öfkeli serisiyle yeniden hayranları buluşacağı iddia edildi.

Paul Walker’ın hayatını anlatan I Am Paul belgeselinde Walker kardeşlerin vermiş olduğu röportajda, en büyük hayallerinin, Paul Walker’ın hayat verdiği Brian karakterini yeniden canlandırmak olduğunu belirttiler.

Brian’ı serinin devam filmlerinde daha fazla ilgi toplamak adına geri döndürmeyi planlayan yapımcıların önünde hiç bir engel bulunmuyor. Paul Walker‘ın canlandırdığı Brian karakterini kardeşlerinin mi yoksa benzer bir aktörün mü hayat vereceği hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmadı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.