Hizmet İçin MASKİ'ye Teşekkür Ettiler

Hizmet İçin MASKİ'ye Teşekkür Ettiler

MASKİ'ye hizmet için vatandaşlar teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Akhisar’ın mahallelerine hizmet ziyareti gerçekleştirdiler. İlçede yürütülen çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren Akhisar halkı, hizmetler için Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye teşekkür ettiler.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte, Akhisar’a kazandırılan hizmetlerle ilgili ilçeyi ziyaret ettiler. Sarıçalı, Pınarcık, Ballıca, Dereköy ve Erdelli Mahalleleri’nde vatandaşlarla sohbet ederek, talepleri dinleyen Ergün ve Coşkun, Akhisar halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür eden vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Ergün’e dualar ettiler. Yapılan görüşmelerde memnuniyetlerini dile getiren Akhisar halkı, şöyle konuştular:
Mehmet Yalçın, “Cengiz Başkanımızın yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Çok memnunuz Büyükşehir Belediye Başkanımız’dan. Bu çalışmaların bizden sonra gelecek olan nesiller için daha iyi olmasını temenni ederim. Akhisar’da yapılan hizmetler için bütün herkes teşekkür ediyor.” 
Medeni Denizhan , “Yukarda Allah var, Cengiz Başkanımız çalışıyor. Tüm hizmetleri yapıyor Akhisar halkına. Çalışmalarından memnunuz. Allah razı olsun. Allah yolunu açık etsin.”
Hasköy Mahalle Muhtarı Metin Koca, “Şuan çok güzel gidiyor çalışmalar. Bütün köylerde gereken hizmetler yerine getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi yeni kurulan bir sistem olduğu için ister istemez bazı aksaklıklar olması gayet normal. Zaman içerisinde her şey yerli yerine oturacaktır. Büyük Başkanımız sağolsun, kendisine teşekkür ediyoruz.” 
Efendi Mahalle Muhtarı Halil Ay, “Akhisar’a yapılan yatırımlar gayet güzel. Bir sıkıntımız yok. Bizim mahallemiz Akhisar’ın belki de en büyük ikinci mahallesi. Alanımız çok geniş. En büyük arzumuz ring yoluydu. Ona da kavuştuk. Cengiz Başkanımız’la her  zaman gurur duyuyoruz. Daha da iyi olacağına eminiz.”
Ballıca Mahallesi sakinlerinden İbrahim Toy, “Cengiz Başkan çok iyi çalışıyor. Köyümüzün yolunu asfalt yaptı. Geçen hafta kanalizasyonumuz tıkandı, telefon ettik hemen geldiler. Kanalizasyonu açtılar. Bu şekilde hizmet varken memnun olmaz mıyız? Çok memnunuz.”
Çağlak Mahallesi sakinlerinden Nefise Ağarca, “ Yolumuz yapıldı çok sevindik. Memnun kaldık. Teşekkürler.” 
Ramazan Erbaş, “Memnunuz. Büyükşehir Belediyesi tarafından her yere hizmetler oluyor. Allah razı olsun.”
Zekeriya Acar, “Çok güzel hizmetler oluyor. Allah bin kere razı olsun Cengiz Başkan’dan.” 
Yenidoğan Mahalle Muhtarı  Osman Ceyhan, “Ben 25 yıllık muhtarım. Eskiden su patlaklarını kendi imkanlarımızla yapıyorduk. Şimdi telefon açıp bildiriyoruz. MASKİ hemen gelip yapıyor. Benim için yapılanlar çok iyi” dedi.
Dereköy Mahallesi sakinlerinden Naci Ceyhan, “Çalışmalardan çok memnunuz. Yollarımız yapıldı, hepsi güzel oldu.”
Mehmet Dinç, “Büyükşehir Belediyemiz köyümüze çok güzel bir yol yaptı. Elinden gelen herşeyi yaptı yani. Çok memnunuz. Yolumuz çok güzel oldu. Allah razı olsun.” 
Ahmet Kemallı, “Yatırımlardan memnunuz. Faaliyetlerin devamını bekliyoruz.” 
Mehmet Bircan, “Cengiz Bey’den çok memnunum. Salihli’deki hizmetlerini de televizyondan izledik. Çok güzel işler yapıyor.” dedi.
Şerafettin Kemal, “İhtiyaçlarımız olduğu zaman hepsini yapıyorlar. Ben memnunum. Bu işler millete hizmet olarak dönüyor.” 
Mehmet Karanfil, “Hizmetler çok çok güzel. Allah var yani. Ben başka partidenim ama onu destekliyorum. Ve destekleyeceğim de. Yapıyor Allah razı olsun. Lağım yoktu, lağım yapıyor. Çok memnunuz.” 
Halil Bozatlı, “Cengiz Başkan bence iyi bir başkan. Güzel çalışmalar yapıyor. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
İsmet Oral, “Allah bin kere razı olsun başkanımızdan. Çok faydası oldu bize. Çok severiz Cengiz Ergün’ü.”
Eşref Pelister, “Allah razı olsun başkanımızdan. Ben böyle bir çalışma, hizmet görmemiştim. Allah ömürler versin. Bundan daha iyi başkan göremeyiz memlekette.” 
Erdelli Mahalle Muhtarı Ahmet Günhan, “Biz çok memnunuz. Köyümüz kurulduğundan beri aldığımız en güzel hizmetleri aldık. Köyümüze gelmeyen hizmetler geldi. 20 yıllık muhtarım, hiç bu kadar hizmet almadım. Kendisinden çok memnunuz.” 
Ahmet Gezgin, “Cengiz Başkanımız gerçekten çok çalışkan ve çok sevdiğimiz bir başkan. Köyümüze gerçekten çok büyük hizmetleri oldu.”
Sezai Ünal, “Sayın başkanım çok çok değerli bir insan. Yaptığı hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız Erdelli halkı olarak. Ben burada doğdum, burada büyüdüm; onun gibi hizmet yapanı ben daha görmedim. Allah bin kere razı olsun” dedi.
Mücella İnce, “Çalışmalar çok güzel. Çok memnunuz Büyükşehir’in hizmetlerinden.” 
Fatih Kerim Çakıroğlu, “Biz yaptığı hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyoruz. Hizmetlerin devamını bekliyoruz.”
Süleymanlı Mahallesi sakinlerinden İsmail Ergün “Çalışmalar gayet iyi. Geçen gün Manisa’ya da geldim, garajı gördüm. Çok güzel olmuş. Teşekkür ediyoruz.” 
Mehmet Ali Taşkın, “Biz Cengiz Başkanımız’la gurur duyuyoruz.  Bizim köyümüze çok güzel hizmetler geldi. Daha da hizmet yapacağından eminiz. Hepsi için teşekkür ediyoruz.” 
Nida Yüksel, “Cengiz Başkan’ın çalışmaları gerçekten çok güzel. Büyükşehir’in hizmetlerinden çok memnunuz.” 
Pınarcık Mahalle Muhtarı Ahmet Demiröz, “Cengiz Başkanım köyümüze gerçekten çok güzel hizmetler yaptı. Çalışmalarından da çok memnunuz. Allah ondan razı olsun. Çok iyi bir başkan. Bu hizmetler böyle gittiği müddetçe de onu desteklemeye devam edeceğiz.”
Fatma Avşar, “ Yolumuz yapıldı açıldı. Çalışmalardan memnunuz. Önceden sulardan evlerimize su basıyordu. Yolumuz güzel oldu. Döner kavşağa ışıkta takılmasını istiyoruz.” 
Tosun Başyiğit, “Biz yolun yapılması için başvuru yapmıştık, yollarımız yapılıyor. Yolumuzdan kamyonlar çok hızlı geçiyor. Kazaları önlemek için, yolumuza trafik ışığı da istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hizmetler için teşekkür ederiz. Yollarımız iyi oldu. Başarılar dileriz.”
Yaşar Çıldır, “Yollarımız çok güzel oldu. Kavşaklara trafik ışığı konulduğunda daha da güzel olacak. Başkanımıza teşekkür ederiz.” 
İbrahim Aydın, “Çok güzel yollarımızı yaptı, Suyumuzu kanalizasyonlarımızı yaptı. Memnunuz Başkanımızdan. Allah razı olsun güzel işler yaptı Başkanımız.” 
Hasan Kocabıyık, “Yapılan hizmetler daha da güzel olacak eminiz. Cengiz Başkanımızdan memnunuz. Doğan başkanımızdan da memnunuz. Allah razı olsun hepsinden.” 
Fatma Tanrıöver, “Çok beğeniyorum hizmetleri. Diğer ilçelere yapılan çalışmaların da hepsi çok güzel. Mükemmel işler yapılıyor.”
Serpil Çelik, “Ben hizmetlerden çok memnunum. Yeni otobüsler çocuklarımızın okula gidip gelmesi açısından çok iyi oldu. Artık mahalle arasına otobüsler girecek.”
Nurettin Adıgüzel, “Yapılan hizmetlerden dolayı çok mutluyuz. Allah razı olsun. Memnunuz çok şükür.”
Mustafa Kındıroğlu, “Cengiz Başkan’ın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Hepsi çok başarılı. Büyükşehir olmadan önce yapılmayan yollar, Büyükşehir olduktan sonra Cengiz Başkan’ın sayesinde yapıldı. Biz bunu vatandaş olarak her zaman dile getiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz üzerine düşen her görevi yapıyor. Takdir ediyoruz. Allah razı olsun.”
Mehmet Emin Keklik, “Çalışmalarla ilgili yüzde yüz olumlu düşünüyorum. Hizmet hizmettir. Cengiz Başkanımız’a çalışmalarında başarılar diliyorum. Kendisini destekliyoruz.”
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.