Hizmet Kalitesi Mutlu Çalışan İle Yükseliyor

Hizmet Kalitesi Mutlu Çalışan İle Yükseliyor

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sen Bayındır temsilciliği üyeleri, Bayındır Devlet Hastanesinde etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinlikte konuşma yapan Öz Büro İş Sen İzmir İl Başkanı Metin Durur, “Hastanelerdeki hizmet kalitesi ancak çalışanlar mutlu olduğu zaman yükselir” dedi. 

bayindir-devlet-hastanesi-etkinligi-(1).jpeg
Bayındır Devlet Hastanesinin idaresiyle, çalışanıyla bir aile olmayı başardığını dile getiren Metin Durur, bu tablonun herkesin özlemini çektiği mutlu aile tablosu olduğunu söyledi. Durur, “Hepimizin özlediği mutlu ve huzurlu aile tablosunu bizlere yaşatanlara çok teşekkür ediyorum. Çalışma hayatında memnuniyetin yolu mutlu ve huzurlu çalışanların olduğu kurumlardan geçer. Çalışanı mutlu olmayan kurumun hizmet kalitesi de düşük olur. Bayındır Devlet Hastanesi ender kurumlardandır ve bütün kurumlara örnek olması gerekmektedir. Başta kurum yönetimini, bu birlikteliği sağladıkları için değerli temsilcimiz Özlem Erkaçtı, Tire temsilcimiz Murat Karakoş, İl Mali Sekreterimiz Bircan Kara ve Ödemiş Temsilcimiz İsmail Eşme’ye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnsanların hayatına dokunacak güzel eserler bırakmak için tüm Öz Büro İş Sen ailesi olarak mücadeleye durmadan devam edeceğiz. Emeğe sadakat şerefimizdir.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.