‘Hizmet mücadelemiz sürecek’

‘Hizmet mücadelemiz sürecek’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla biraraya geldiği yemekte, “2018’de insanlığa, topluma, vatana ve şehre hizmet mücadelesini sürdüreceğiz” diye konuştu.

Başkan Uysal, 2017’nin son iş gününde Fen İşleri Müdürlüğü’nün Yeşilova Mahallesi’nde bulunan şantiyesinde işçilerle öğle yemeğinde buluştu. 


Başkan Yardımcıları İbrahim Cephaneci, Murat Şimşek, Ferruh Tunç ve Hasan Kaçmaz’ın da katıldığı öğle yemeğinde işçiler mangalda tavuk pişirdi. Yemek öncesi mangalın başına geçen Başkan Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına ikramı kendisi yaptı. 


Şantiye yemekhanesinde hep birlikte yenen yemeğin ardından Başkan Uysal, 2017’nin verimli bir hizmet yılı olduğunu söyledi. Uysal, “Alın terimizle bu yılı tamamladık” dedi. Başkan Uysal, şöyle konuştu:


“2018’de de bu çizgimizi, insanlığa, topluma, vatana ve şehre hizmet mücadelesini sürdüreceğiz. En etkin şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün müdürlüklerimize teşekkür ederim ancak sizleri de asfalt çalışmalarınız, kaldırım çalışmalarınız için ayrıca tebrik ediyorum. Türkiye’de dikkat çektik. Başka belediyeler gelip bizi inceliyor. Örnek olduk. Antalya’daki belediyelere asfalt kaldırım çalışmalarına çeki düzen vermek zorunda kaldılar. Biz bu örnek olan çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”  


Başkan Uysal, konuşmasının sonunda müdürlük çalışanlarının yeni yılını kutladı.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.