Hizmet Turgutlu'da Vatandaşa Ulaştı

Hizmet Turgutlu'da Vatandaşa Ulaştı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu'ya gönderdiği 11 toplu taşıma aracına geçtiğimiz günlerde 2 yeni araç takviyesi daha yaptı. Modern araçların Turgutlu yollarında boy göstermeye başlamasıyla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri daha

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu'ya gönderdiği 11 toplu taşıma aracına geçtiğimiz günlerde 2 yeni araç takviyesi daha yaptı. Modern araçların Turgutlu yollarında boy göstermeye başlamasıyla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri daha önce toplu ulaşım imkânı olmayan Kayrak, Gökgedik, Sivrice, Karaoluk ve Baktırlı Mahalleleri’ne giderek vatandaşlara Manisa Kart basımı sağladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği dev ulaşım hamlesi kapsamında engelli dostu, modern araçlar ilçelerde hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda Turgutlu’da da 11 toplu taşıma aracına ilave olarak geçtiğimiz günlerde 2 yeni aracın takviye edilmesiyle birlikte kırsal mahallelere ulaşım imkanı sağlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri yeni araçlarla ulaşım imkânına kavuşan Kayrak, Gökgedik, Sivrice, Karaoluk ve Baktırlı Mahalleleri’ne giderek vatandaşlara Manisa Kart basımı gerçekleştirdi. Vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerden memnuniyetini dile getirerek, “Daha önce mahallemizde toplu taşıma imkânı yoktu. Modern araçlarla konforlu ulaşıma kavuştuk. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi personellerinin ayağımıza kadar gelip Manisa Kart basımı sağladıkları için teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

8299812

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.