HOBİFEST İzmir'de gerçekleştirilecek

HOBİFEST İzmir'de gerçekleştirilecek

Orion Fuarcılık, bu kez tarım sektöründen farklı bir sektörde adından söz ettiriyor.

Orion Fuarcılık A.Ş., 14-21 Mayıs 2022 tarihleri arasında İzmir’in ilk, Türkiye’nin en büyük Hobi ve Spor Festivali HOBİFEST’i Fuar İzmir’de gerçekleştireceğini duyurdu. Hobi ve Spora dair her şeyin olacağını belirten Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Irmak TAN, bu festivalin yalnızca İzmir ve Ege Bölgesi’nin değil, tüm Türkiye’nin eğlence noktası olacağının altını çizdi. 7’den 70’e herkesin hobi ve spora dair aradığı her şeye ulaşabileceği bu festivalde ziyaretçiler; doyasıya eğlenirken, alışveriş de yapabilecekler. Çok renkli aktivitelerin ziyaretçilerin gözlerini kamaştıracağını söyleyen Irmak TAN, hobi ve spor dalında workshoplar, etkinlikler, şovlar, konserler, turnuvalar ve hatta çocuklara özel etkinliklerin de gerçekleştirileceğini dile getirdi.

irmak-tan-orion-fuarcilik-yonetim-kurulu-baskan-yardimcisi.jpg

Günlük koşuşturma içerisinde kendine, ya da zevk ve hobilerine zaman ayıramayan, hobisi olmayıp yeni bir hobi edinmek isteyen, sporsuz yaşayamayan ya da spora daha çok vakit ayırıp daha zinde ve daha sağlıklı olmayı tercih edenler, resim, müzik, dans gibi sanat dalları olmadan yaşayamayanlar, kafasını boşaltmak isteyip turnuvalara, workshoplara, eğlenceli etkinliklere, konserlere katılmak isteyenler ya da sevdiklerine hediye almak isteyenlere kadar herkes arzuladıkları her şeyi ülkemizin en büyük etkinlik alanında bulabilecekler.

hobifest-hobi-ve-spor-festivali.jpg

Her yaş grubundan tüm ziyaretçilere açık olan bu festivalde, Amatör astronomi ve ekipmanları, Arazi araçları, Atık sanatları, Balıkçılık malzemeleri ve ekipmanları, Bahçe ve ekipmanları, Çocuk oyun ve oyuncakları, Dans, El sanatları, Fotoğrafçılık ve ekipmanları, Hediyelik eşya, Kampçılık ve ekipmanları, Kitap ve Dergi, Koleksiyonculuk, Maket ve ekipmanları, Müzik ve Müzik aletleri, Oyun çeşitleri, teknolojileri ve ekipmanları, Sinema, opera ve tiyatro, Sosyal Medyacılık, Spor dalları, ürünleri ve ekipmanları, Yemek ve pastacılık sanatları gibi konularda her ihtiyaç duyduklarını bulabilecekler ve etkinlik ve turnuvalarla eğlenerek güzel vakit geçirecekler.

Karnaval havasında geçecek olan bu büyük festival, 14-21 Mayıs 2022 tarihleri arasında Fuar İzmir’de 11:00-19:00 saatleri arasında tüm ziyaretçilere açık olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum