Homeros’un mirası Bayraklı’da canlanıyor!
4. Bayraklı Uluslararası Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali, görkemli açılış töreniyle başladı; Başkan İrfan Önal, Bayraklı’nın kültürel mirasına sahip çıkma kararlılığını vurguladı.
MEDYA EGE - Bayraklı’nın binlerce yıllık tarihini kültür, sanat ve edebiyatla buluşturan 4. Bayraklı Uluslararası Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Açılışa, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Sayın Alexandros Konstas da katıldı.

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, açılışta yaptığı konuşmada, Homeros’un mirasına sahip çıkmanın ve Bayraklı’nın kültürel kimliğini güçlendirmenin hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı. Başkan Önal, “Tarihle, sanatla ve kültürle Bayraklı’ya hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.
Festival, binlerce yıllık tarihî mirası sanat ve edebiyatla buluşturmayı amaçlayarak, kentin kültürel kimliğine katkı sağlamayı hedefliyor.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.