Honda Türkiye Başkan Yardımcısı Yükseliş Honda’ya ziyaret!

Honda Türkiye Başkan Yardımcısı Yükseliş Honda’ya ziyaret!

Honda Motosiklet ve Otomotiv Grup Başkan Yardımcısı Satoru Yamada, Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Md. Yrd. Bülent Kılıçer ve Türkiye Motosiklet Satış Müdürü Çetin Kardeş İzmir’deki tek yetkili bayisi Yükseliş Honda’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Yükseliş Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel, EBSO ve Yükseliş Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Ali Arda Yüksel’in eşlik ettiği Satoru Yamada, Yükseliş Honda’nın “satış ve satış sonrası“ bölümlerini gezerek incelemeler yaptı. Yükseliş Honda’nın motosiklet simülasyonunu kullanan Yamada, aksesuar bölümündeki ürünleri tek tek inceleyerek bilgi aldı. Daha sonra Ali Arda Yüksel, Yükseliş Şirketleri ticari geçmişi ve Yükseliş Honda’nın 2018-2019 yılının değerlendirildiği sunumda bilgi paylaşımında bulundu.

Toplantı sırasında, Yükseliş Şirketlerinin müşteri memnuniyetindeki başarısını ve 35 yılı aşkın kesintisiz hizmet vermesinin sırrını soran Yamada, Alaattin Yüksel ve Ali Arda Yüksel’in verdiği bilgileri not alarak, Honda Türkiye’yi yeniden yapılandırma sürecinde olduklarını ve bu bilgilerin kendileri için çok değerli olduğunu iletti.

Verimli geçen toplantı sonrası Yükseliş Şirketleri Yönetim Kuruluna teşekkür edip, memnuniyetini dile getirerek İzmir ziyaretini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum