Honor 30 Lite performans özellikleri!

Honor 30 Lite performans özellikleri!

Huawei’nin alt markası olan ve ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteren Honor 30 Lite olarak adlandırılan telefon, MXW-AN00 model numarası ile karşımıza çıktı.

Geekbench performans testinde boy gösteren telefonun Android 10 işletim sistemi ile çalıştığı görülüyor. 6 GB RAM’e sahip olan telefonun işlemcisi, MediaTek MT6873 veya kullanıcıların bildiği adıyla Dimensity 800.

7 nm fabrikasyon sürei ile üretilen sekiz çekirdekli işlemci, 2 GHz hızında. Cortex A76 ve A55 işlemci çekirdeklerinin yanı sıra Mali-G57 MC4 grafik birimine ev sahipliği yapıyor. Geekbench 4.2.0 sürümü ile gerçekleştirilen performans testinde tek çekirdek skoru 2491, çoklu çekirdek skoru 8737.

honor-30-lite-geekbench.jpg

Cihazın 6.5 inç büyüklüğündeki ekranının Full HD+ çözünürlük sunduğu ve 90 Hz yenileme hızına sahip olduğu belirtiliyor. 4000 mAh bataryadan beslenen ve 22.5W hızlı şarj desteğine sahip olan telefon, EMUI 10.1 kullanıcı arayüzü ile kutudan çıkacak. Cihazın ön tarafında 16 Megapiksel arka tarafında ise 48 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel kamera kurulumu yer alacak.

Çinli telefon üreticilerinin yeniden adlandırma stratejisi bir kez daha karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Maalesef  bu modelde tamamen yeni bir telefon değil, Huawei Enjoy Z 5G’nin yeniden adlandırılan ve biraz şekil değiştiren hali.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.