HONOR 30S’le Herkes için 5G Deneyimi

HONOR 30S’le Herkes için 5G Deneyimi

Kirin 820 yonga setinin ilk defa kullanıldığı HONOR 30S, amiral gemisi 5G deneyimini herkes için sunuyor.

HUAWEI Technologies çatısı altında gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR, HONOR 30 serisinin ilk ürünü olan HONOR 30S’i tanıttı. Kirin 8 serisinin ilk 5G destekli yonga seti olan Kirin 820’ye sahip olan yeni akıllı telefon, amiral gemisi performansı ve 5G iletişim deneyimini, muhteşem 3D kıvrımlı tasarımla sunuyor.

Üst Düzey Dörtlü Kamera ve 64 MP Ana Kamera

64 MP’lik yüksek çözünürlüklü ana kamera, 8 MP’lik 3x optik zumlu lens, 8 MP’lik ultra geniş açılı lens ve 2 MP’lik makro lense sahip dörtlü kamera barındıran HONOR 30S, kullanıcılara üstün bir fotoğraf deneyimi sunuyor.

6 4MP’lik yüksek çözünürlüklü ana kamerası, F/1.8 odak aralığı ile sunuluyor ve yapay zekâ algoritması da çevresel ışıklandırmayı akıllı şekilde düzenliyor. 8 MP’lik optik zum lensi ise, 3x optik zum, 5x hibrit zum ve 20x dijital zum sunarak, en ince detayları bile yakalamanızı mümkün kılıyor. 120 derecelik geniş açılı lens ise geniş manzara ve dev binalar gibi kadraja sığdırmanın zor olduğu görüntüleri rahatça çekebiliyor. 2 MP’lik makro lens ise 4 cm’den makro çekimler sağlayarak, dünyaya farklı bir açıdan bakmanızı sağlıyor.

Yapılan araştırmalara göre kullanıcılar, genellikle akşam 18:00’dan sonra fotoğraf çekiyorlar. HONOR da kullanıcıların düşük ışıklı ortamlarda fotoğraf çekebilmesini önemsediği için, HONOR 30S’te bulunan 1/1.7 inç’lik büyük bir sensör ve Quad Bayer algoritması desteği ile düşük ışıklı ortamlarda daha yüksek dinamik menzil ve düşük gürültülü fotoğraflar çekebiliyor.

Tüm bunların yanında yeni HONOR 30S, 4K 30fps yüksek çözünürlüklü videolar ve 32X (720p çözünürlükte 960 fps) süper ağır çekim video çekebiliyor. Çift görüşlü video modu ise tek videoda farklı lensleri kullanarak yaratıcılığınızı açığa çıkarmanıza yardımcı oluyor. Video stabilizasyonu konusunda da AIS beş yönlü görüntü sabitleştirmeye sahip olan HONOR 30S, yapay zekalı video kurgulama ve çift modlu 5G ağı üzerinden video yükleme özellikleriyle de tam anlamıyla bir video üretim deneyimi sağlıyor.

HONOR 30S’in 16 MP’lik yapay zekalı özçekim kamerası, yeni AI Beauty çözümüyle en güzel özçekimler çekmenizi sağlıyor. AI Bright Eye algoritması ise gözlerinizin parlaklığını artırırken, farklı kişiler için farklı güzellik algoritmaları çalıştırıyor. 16 MP’lik özçekim kamerası bunlarla birlikte yeni nesil portre süper gece manzara modu ile düşük ışıklı ortamlarda da mükemmel seflie’ler yakalamanızı sağlıyor.

Uzun Ömürlü Pil, Hızlı Şarj ve Dahası

HONOR 30S’in 4000 mAh geniş kapasiteli piliyle günü tek şarjla geçirmenizi mümkün kılıyor. Ayrıca 40W süper hızlı şarj sayesinde de %70’lik şarj seviyesine sadece 30 dakikalık şarjla ulaşabiliyor. Böylece gün boyunca şarj konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

Magic UI 3.1 işletim sistemine sahip olan HONOR 30S, EROFS süper dosya sistem optimizasyonuyla birlikte telefonun veri okuma performansını %20 artırırken, sistem boş alanını %14’üne kadar yükseltebiliyor. Huawei Share 4.0 özelliğiyle çok daha fazla cihaza daha kolay dosya aktarmayı sağlarken, aynı anda 500’den fazla fotoğrafı da paylaşmak mümkün oluyor.

Göz yorgunluğu konusunda da Çin Ulusal Göz Merkezi ile birlikte çalışan HONOR, yeni bir e-kitap modu sayesinde bu tür içeriklerin okunması sırasında gözleri daha rahatlatıyor. Gözleri rahatlatmak için ekstra olarak bir karanlık moda sahip olan HONOR 30S, üçüncü parti uygulamalar da otomatik olarak algılanarak, özelleştirilmiş karanlık modda çalışmaları sağlanıyor.

Geniş ve Detaylı Ekran, Şık Tasarım

Tüm bu özellikleri 6.5 inç’lik 20:9 ekranında 2400x1800 çözünürlükte sunan HONOR 30S, 450 nit parlaklık, 1500:1 kontrast ve %96 NTSC renk gamı ile gerçeğe yakın görselliği kullanıcıların beğenisine sunuyor. Ayrıca HDR10 ve film renk doğrulama teknolojisiyle de video ve film izlerken seyir keyfini de üst düzeye çıkarıyor.

Daha iyi bir görünüş ve tutuş hissi sağlayan HONOR 30S’in tasarımı, piyasadaki en ince parmak izi sensörünü barındırıyor. Bu sensör ayrıca 0.25 saniyede telefonunuzu açmanızı ve parmağınızı %98 oranında doğru şekilde algılamasını sağlıyor.

Kelebek Kırmızısı, Kelebek Yeşili, Kelebek Beyazı ve Büyülü Gece Siyahı gibi dört farklı renk seçeneği ile sunulan HONOR 30S, firmanın diğer telefonlarında olduğu gibi holografik efektlerle birlikte HONOR 30S’in diğerleri arasından sıyrılmasını sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.