Honor Watch GS Pro'nun özellikleri ve fiyatı

Honor Watch GS Pro'nun özellikleri ve fiyatı

Honor Watch GS Pro hem özellikleri hem de fiyatı ile piyasaya sürüldü.

Huawei ile çeşitli iş birliklerine imza atan Honor, bu sefer akıllı saat piyasasına odaklandı. Kendisinin yeni akıllı saati 14 MIL-STD-810G sertifikasına layık görüldü.

Ekran boyutu 1.39 inç olan bu cihaz, AMOLED ekrana ve Kirin A1 işlemcisine ev sahipliği yapıyor. Bünyesinde Bluetooth 5.1 teknolojisine yer veren GS Pro, bu altyapı sayesinde sesli aramalara cevap vermenizi sağlayacak.

Navigasyon, uyku takibi (TruSleep 2.0), kalbin atış hızını izleme (TruSeen 3.5) ve kandaki oksijen miktarını kontrol etme (SpO2) gibi popüler özelliklere sahip olan GS Pro’da 100 adet spor modu mevcut. Bu modlardan 85 tanesi kişisel mod, 15 tanesi ise profesyonel mod şeklinde adlandırıldı.

Kalpte yer alan kulakçıkları (atriyal fibrilasyon) düzenli bir şekilde kontrol edebilen Honor Watch GS Pro, kandaki basınç oranını da ölçebiliyor. Navigasyon aktifken bile 25 güne kadar şarj ömrü sunabiliyor.

Ekran çözünürlüğü 454 x 454 olan bu akıllı saate GLONASS (Rus uydu sistemi) isimli bir uydu sistemi eşlik ediyor. Kullanıcıları 4 GB depolama alanı (500 adet şarkıya tekabül ediyor) bekliyor.

Honor, kendi saatinin suya karşı olan dayanıklılığını 5 ATM (50 metre derinliğe kadar dayanıklı) olarak açıkladı. Sporda yakılan kalorileri hesap edebilen bu akıllı saattin batarya kapasitesi 455 mAh.

17.999 Hindistan rupisi (245 dolar) karşılığında satın alınabileceği söylenen GS Pro’nun 16 Ekim 2020 tarihinde piyasaya sürüleceği belirtildi. Honor tarafından üretilen yeni akıllı saat hakkında neler düşünüyorsunuz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.