HORECA Fuarı dolu dolu 4 gün

HORECA Fuarı dolu dolu 4 gün

Fuar İzmir'de 6-9 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan 4.Uluslararası Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı (HORECA Fair), ziyaretçileri ağırlayacak. Dolu dolu dört gün yaşatacak fuar, kent ekonomisine büyük katkı sağlayacak.

GL Platform tarafından düzenlenen HORECA Fair, HORECA Fair EDT, Pack Fair Türkiye, Food Fair Türkiye, yaklaşık 400 firma ile 18 bini aşkın ziyaretçiyi buluşturacak. Yurtdışından 250 profesyonel satın almacı da fuarda ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

1677739785411-foto6.jpg

GL Platform Fuarcılık, İzmir Aşçılar Derneği, Yaşar Üniversitesi, İzmir Ekonomi Kulübü Gastronomi Derneği ve İzmir Lokantacılar Odası’nın iş birliğinde fuar alanına 200 metrekarelik “Deprem Dayanışma Mutfağı” kurulacak. Burada şefler her gün kazanları İzmir’de misafir edilen depremzedeler için kaynatacak.

DEPREM VE DAYANIŞMA KONUŞULACAK

İzmir Ekonomik Kalkınma Kurulu Başkanı ve BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı, fuarın ilk gününde “Deprem ve Dayanışma” panelini yönetecek. Panelin konuşmacıları İzmir Köy Koop Başkanı Neptün Soyer, Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Uğur Toprak, İzmir Aşçılar Derneği temsilcisi ve Ege Rotary Kulübü Afet Kapıda Komite Üyesi Osman Atak olacak.

1677739776424-foto4.jpg

KEMERALTI SOKAĞI KURULACAK

Türkiye Aşçılar Federasyonu üye dernekleri, kendi yörelerine özgü lezzetlerden seçkiler sunacak. Bu sene kurulacak “Kemeraltı Sokağı” fuara damga vuracak.

“GIDANI KORU, GELECEĞİNE SAHİP ÇIK”

İzmir Aşçılar Derneği "Mutfakta İzmirli Var”, “Sürdürülebilir Tarım, Sürdürülebilir Gıda” söyleşilerine; İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ise “Gıdanı Koru, Geleceğine Sahip Çık” paneline ev sahipliği yapacak. Gazeteci ve yazar Nedim Atilla ise “Gastronomi Turizmi ve İzmir" başlığıyla sektörün önde gelen isimleri Seda Genç, Nihal Kadıoğlu Çevik, Gökçe Başkaya ve Şef Arzu Acurol’ü ağırlayacak.

1677739772945-foto3.jpg

8 MART'A ÖZEL TARİF

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde ise kadın şefler Sahrap Soysal’ın da katılımıyla birbirinden lezzetli tariflerini depremzedeler için yapacak. Aynı gün EGEPLASDER katkılarıyla ‘Ambalajda Plastik–Kâğıt–Atık ve Depozito Uygulamaları’ etkinliği gerçekleşecek. “Geçmişten Geleceğe İzmir'in Gastronomi Belleği” panelinin konuşmacıları ise Yazar Doç. Dr. Ahmet Uhri, Dr. Mehmet Kahyaoğlu ve Dr. Betül Öztürk olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.