HORECA Fuarı İzmir'de düzenlenecek

HORECA Fuarı İzmir'de düzenlenecek

HORECA Uluslarası Otel Ekipmanları Fuarı ile HORECA Ev Dışı Tüketim Fuarı, Fuarİzmir, düzenlenecek

19 - 22 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, otel tekstili, mobilyaları, mutfak, otel odası, çamaşırhane, restoran ürün ve ekipmanları, aydınlatma, güvenlik sistemleri, havuz ve aksesuarları, soğutma grupları, otel ve restoran yapı danışmanlık firmalarını ağırlayacak.

“İhtiyacınız olan her şey”

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) ve Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) işbirliğinde GL Platform tarafından düzenlenen HORECA Fuarı konaklama sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm bileşenleri yeniden bir araya getirecek. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından gelecek alıcıları İzmir’de buluşturacak fuarda, eş zamanlı olarak düzenlenecek olan uzman ünlülerin katılımı ile gerçekleşen workshoplar, yarışma ve seminerler de renkli görüntülere sahne olacak.

unnamed-(1)-508.jpg

İş birlikleri güçlenecek

HORECA bu yıl herşey dahil otellerdeki yoğun israfı önleyecek, yerel kalkınmaya katkı sağlayacak, kalite ve hizmet seviyesini yukarıya çekecek üç yeni etkinliğe daha imza atacak. AllAnatolia kapsamında düzenlenen “Healthy Food Hotels” bunlardan ilki olacak. Etkinlikte Almanya, Fransa, Türkiye ve İsviçre’den dünyanın en tanınmış aşçıları, gıda uzmanları, beslenme koçları ve sağlık uzmanları yeralacak. Stantla katılım gösteren firmalara özel olarak düşünülen ikili görüşme alanlarında ise “Executif Şef Clup” ve “TÜROFED İkili Görüşmeler” ile sektörün deneyimli şefleri, firma ve otel yetkilileri bir araya gelerek iş birliklerini güçlendirecek.

Hedef: 15 bin ziyaretçi

GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan, HORECA Fuarı’nın turizm ve gastronomi sektörü için muhteşem bir fırsat olduğunu vurgulayarak “Bünyemize kattığımız yeni etkinliklerle bu yıl ziyaretçi sayısını 15 bin, katılımcı sayısını 300’e yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi. Son dönemdeki ekonomik kayıplara rağmen hızla gelişen turizm sektöründeki yatırımları desteklemek amacıyla tedarikçi ve satın almacıları bu fuarda yeniden bir araya getirdiklerini belirten “Bu zorlu koşullar ve rekabetçi ortamda yerini korumak ve geliştirmek isteyen herkesi, Fuarİzmir’e davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.