Horluyor Diye Yataktan Kovduğu Erkek Arkadaşını Ölü Buldu

Horluyor Diye Yataktan Kovduğu Erkek Arkadaşını Ölü Buldu

Lisa Lee, horladığını düşündüğü Lewis Little'yi yataktan kovdu. Işığı açıp, yatağın ıslak olduğunu fark eden genç kadın, acı gerçekle karşı karşıya kaldı

Lisa Lee (25), horladığını düşündüğü sevgilisini yataktan kovdu. Ancak Lewis Little (25)'dan gelen sesin aslında bir horlama sesi olmadığını kısa süre sonra anladı. 

HORLAMA SANILAN SES ÖLÜM ANINDA VÜCUDUNDAN GELEN SESLERDİ

Daily Mail'de yer alan habere göre; Yüksek sesle horladığı için sevgilisini uyandırmaya çalışan Lee, yatağın ıslak olduğunu fark etti. Işığı açtığında büyük bir şokla karşılaşan talihsiz kadın, sevgilisi Lewis'in yüzünün mosmor olduğunu ve nefes almadığını gördü. Hemen ambulansı arayan Lee, geç kalmıştı.

Brugada sendromu (kalp içinde elektriksel uyarıların iletilmesi ile ilişkili, ani kalp ölümlerine yol açan bir hastalık) olan genç adam, aslında horlamıyordu. Çıkardığı o sesler ise öldüğü an vücudundan ve ses tellerinden gelen havanın sesiydi.

TANIDAN BİR YIL SONRA ÖLDÜ

Lisa Lee'nin belirttiğine göre; bir çocuk babası olan Lewis'e daha önce Brugada sendromu teşhisi konulmuş ancak doktorlar tarafından göz ardı edilmişti. Riskli olmadığı düşünülerek, herhangi bir tedavi uygulanmamıştı.

Acılı kadın, "Henüz 25 yaşında olan Lewis'in uzun, mutlu ve sağlıklı bir yaşantıya sahip olacağı söylenmişti ancak tanıdan bir yıl sonra öldü. Onu kaybetmek hem beni hem oğlumuz Tyler'i yıktı" dedi. 
 
"Bu sendrom sessiz bir katil. Sadece bunun farkındalığını artırmak ve bir şeyler yapılmasını sağlamak istiyorum" diyen Lee, şu anda iki yaşında olan oğlu Tyler'ın kalıtsal şartlara sahip olabileceğinden ve tarihin tekerrür edebileceğinden endişe ediyor. 

Genç kadın, "Aileme olanları değiştiremeyeceğimi biliyorum, fakat Brugada yüzünden başka ailelerin aynı üzüntüyü yaşamasını istemiyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.