Hoşgeldin Beren!

Hoşgeldin Beren!

Beynindeki tümörden kurtulabilmesi için gerekli olan ameliyat parası yardımseverlerin bağışlarıyla toplanan ortaokul 8. sınıf öğrencisi Beren Koç, başarılı geçen ameliyattan çıktı.

Medya Ege / Ali Eyce (ÖZEL HABER) - Buca Saadet Emir Ortokulu'nun 8. sınıfında okuyan 13 yaşındaki Beren Koç, sürekli yaşadığı baş ağrısı yüzünden doktora gitti. Doktorlar,  hastanede bütün tahlilleri yapılan küçük kızın, beyninde ileri derece büyümüş  tümör tespit ettiler. Çok ciddi şekilde büyüyen tümörden kurtulması için Beren Koç'un ameliyat olmasının kaçınılmaz olduğuna karar veren doktorlar yüksek risk bulunan ameliyatı da alanında uzman doktor tarafından  yapılmasını uygun gördüler.

Yeditepe  Üniversitesi'nde yapılacak ameliyat için de Koç ailesinden 135 bin TL ücret istendi. Kızları için para toplamaya çalışan aile sadece 17 bin 500 TL toplayınca okul müdürü Saadettin Koyuncu'dan ve okul aile birliğinden, Beren'in ameliyat parası için yardım istedi. Okul müdürü Koyuncu, Beren Koç'a yardım edilmesi için ilk önce bankada bir bağış  hesabı açtırdı. Daha sonra Beren'in durumunu, sosyal medya üzerinden paylaşan Okul Müdürü Saadettin Koyuncu, Beren'in yaşaması için herkesi elinden geldiği kadar yardım etmeye, açılan  hesaba bağış yapmaya davet etti.

Müdürün çağrısı üzerine, okulun öğretmenleri, öğrencileri ve veliler Beren için adeta seferberlik ilan ettiler. İki gün  sonra Okul Müdürü Saadettin Koyuncu, yeni bir paylaşımda bulunarak, Beren Koç için gerekli olan 135 bin TL ameliyat parasının toplandığını, hesabın kapatıldığını, duyarlılık gösteren herkese teşekkür ettiklerini yazdı. Gerekli paranın yardımseverlerin bağışlarıyla toplanmasından sonra ameliyatı için gün alınan Beren Koç, bugün ameliyata girdi. 

Okul müdürü Koyuncu, bağış topladığı sosyal medyadan bu kez bütün öğrenci ve velilere seslenerek, Beren'in ameliyatının iyi geçtiğini, kendisinin yoğun bakımda olduğunu, doktorları tarafından ameliyatın başarılı geçtiğinizi bilgisinini paylaştı ve yardımını esirgemeyen herkese teşekkür etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.