Hotar: Gelenek İçin Her Türlü Desteğe Hazırız

Hotar: Gelenek İçin Her Türlü Desteğe Hazırız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar fuar geleneğinin kaybolmaması için her türlü desteğe hazır olduklarını açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar bu yıl 85.kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nı ziyaret etti. Hotar, “Güzel İzmir’imizin bir klasiği haline gelen fuar giderek etkisini kaybediyor. Önlemler alınarak sorunu çözmemiz lazım. Üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.


Çeşitli temaslarda bulunmak üzere yoğun Ankara programı sonrasında İzmir’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet bu yıl 85.kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nı ziyaret etti.  Stantları gezerek katılımcılarla bir araya gelen Hotar, fuarı ziyaret eden vatandaşlarla sohbet etti. Hotar, fuarın İzmir için çok önemli olduğunun altını çizerken uyarılarda bulundu. Hotar, “Güzel İzmir’imizin artık bir klasiği haline gelen fuarın giderek etkisini kaybettiğini, ilginin de azaldığını üzülerek izliyoruz. Bu yıl sponsorlar olmasa fuarın sönük geçeceğini herkes ifade ediyor.  Vatandaşlarımız ve esnaflarımız da bu konuda fikirlerini söylediler. İzmirlilerin talebi, fuarın uluslararası alanda güçlenerek daha canlı bir şekilde devam ettirilmesidir. AK Parti iktidarının mensupları olarak hükümetimiz açısından her türlü desteği vermeye hazırız. İzmir’in bu özelliğini kaybetmesini kesinlikle istemiyoruz” diye konuştu.

İzmir fuarının onur konuğu olan ilin Manisa olmasının da avantajları olduğunu belirten Hotar, “Manisa İzmir’e çok kısa mesafede olan bir şehrimiz. Burada büyük sanayi kuruluşları ve önemli ticaret merkezleri var. Ege Bölgesi’nin lokomotifi olan İzmir’de yerel yönetimlerin daha özverili davranarak Manisa dışında Aydın ve Denizli gibi illerimizi de peşinden sürüklemesi gerekiyor. AK Parti hükümeti olarak İzmir’e yaptığımız yatırımlar ve verdiğimiz destek ortadadır. Her zaman olduğu gibi yine İzmir için çalışmaya, hemşerilerimizin yaşam standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz. Herkes üzerine düşeni yaptığı taktirde sorunları tek tek aşarız” dedi.
Parti olarak ülkenin daha iyi noktalara gelmesi için AR-GE konusuna büyük önem verdiklerini de sözlerine ekleyen Hotar, fuarın ana teması olan İnovasyonun da bu açıdan önemli olduğunu, 85. Enternasyonal fuarın bundan sonraki süreçler için bir değişim, dönüşüm ve gelenekselliğini de koruyarak gelişmesi  gerektiğinin altını çizdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.