HOTAR İLE SÜREKLİ'DEN BERGAMA VE KINIK ÇIKARTMASI

HOTAR İLE SÜREKLİ'DEN BERGAMA VE KINIK ÇIKARTMASI

AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, yine AK Parti İzmir Milletvekili olan Kerem Ali Sürekli ile Bergama ve Kınık ilçelerinde yoğun bir dizi program düzenledi.

Bergama’da teşkilat mensupları tarafından çiçeklerle karşılanan Hotar, "AK Parti ailesi olarak her zaman bir ve beraberiz” dedi.


Bergama İlçesi’nde ilk olarak oda başkanları ve ilçe müdürleri ile bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar talepleri dinleyip çözüm önerileriyle ilgili bilgiler aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Toplantıda yaptığı konuşmada taşeronların kadroya alınmasına da değinen Hotar, “Her fırsatta işçinin hakkını koruyup, gözeten, her platformda bunu kararlılıkla dile getiren ve taşeron işçilerimizle ilgili yapılan bu tarihi reformun mimarı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu. Bakırçay havzasında yapılan yatırımları tek tek inceleyip bilgi alan Hotar beraberindekilerle buradan AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı’na geçti, teşkilat mensuplarıyla sohbet etti.


BERGAMALILARA MÜJDE

Bergama’ya test amaçlı ilk doğalgazın verildiği törene katılan Hotar, ilçede yaşayanlara müjde verdi. Hotar burada yaptığı konuşmada şunları söyledi; “2014 yılında meydana gelen Türkiye'nin en büyük maden faciası sonrası ilçemizi ziyaret eden zamanın Başbakanı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla başlayıp Başbakanımız Binali Yıldırım'ın geçen 8 Mart'ta Kınık'ta Belediye tesislerinde doğalgaz meşalesini yakmasıyla beraber, bugüne kadar 500'e yakın abone doğalgaz kullanmaya başladı. Diğer yakıt türlerine göre daha ekonomik ve çevreci oluşu nedeniyle tercih edilip kullananların büyük memnuniyet duyduğu doğalgazın bugün komşu ilçe olan Bergama'ya da verilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz.”

“MİLLETİMİZE HİZMET ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”


Bergama’daki ziyaretlerin ardından Kınık İlçesi’ne geçen ve ziyaretleri sırasında çocuklara ayrı ilgi gösteren Hotar, Poyracık Aile Yaşam Merkezi’nin açılışını yaptı. Kınık’ta tek tek vatandaşlarla sohbet eden Hotar sorunlarını dinledi, bol bol fotoğraf çektirdi. Kınık’ta yapımı tamamlanan projeleri inceleyen Hotar, “AK Parti olarak 16 yıldır milletimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.