HOTAR'DAN ÇEŞMELİ VATANDAŞLARA KONUT TAKSİTLERİNDE İNDİRİM MÜJDESİ

HOTAR'DAN ÇEŞMELİ VATANDAŞLARA KONUT TAKSİTLERİNDE İNDİRİM MÜJDESİ

Çeşme’de yaşayan dar gelirli vatandaşlara ev sahibi olma imkanı getiren toplu konut yapımı inşaatında sona gelindi ve konutlar satışa sunuldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar ve AK Partili yöneticilerin girişimi ile Çeşme’de yaşayan dar gelirli vatandaşlara ev sahibi olma imkanı getiren toplu konut yapımı inşaatında sona gelindi ve konutlar satışa sunuldu.

TOKİ tarafından yapımı tamamlanıp, 2+1 ve 3+1 olarak satışa sunulan bu konutların ödeme şartları ve düşük taksit imkanı vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Geliri 2600 TL'nin altında olan dar gelirli vatandaşlar için 2+1 , geliri 2600 ila 3600 TL arasında olanlar için 3+1 konutlar satışa sunuldu. Fiyatlar ve taksitler konusunda bir sıkıntı yaşanmaması için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar ve AK Parti’nin yerel yöneticilerinin girişimi ile bir indirim daha yapıldı. Yapılan indirim ile 1.700,00 TL olan 3+1 ev taksitleri 1.307,69 liraya, 831,11 TL olan 668,98 TL’ye indirildi.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hotar; "Birçok engellemelere rağmen İzmirli vatandaşlarımızın yıllardır hayalini kurduğu evlerimiz satışa sunuldu. Ak Parti olarak parti gözetmeksizin vatandaşımızın hayrına olan tüm işlerin arkasında olduk. Bir çok vatandaşımız bu proje ile ev sahibi olacak. Başta planlanan fiyatlara ödeme kolaylığı bakımından indirim sağladık. Projede emeği geçen herkese vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. İzmirli vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı belirterek, evlerine kavuşan ailelerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.