Huawei katlanabilir telefon için büyük iddia!

Huawei katlanabilir telefon için büyük iddia!

Samsung‘un geçtiğimiz hafta San Francisco‘da düzenlemiş olduğu Geliştiriciler Konferansı’nda merakla beklenilen katlanabilir telefonu hakkında ilk resmi detaylar paylaşmıştı.

Şimdi ise gözler bir başka teknoloji devine çevrilmiş durumda. Bilindiği üzere katlanabilir telefon üzerinde çalışmalar yürüten bir diğer firmada Huawei. Paylaşılan rapora göre, Huawei katlanabilir telefon önümüzdeki 2-3 ay içerisinde tanıtılabileceği iddia edildi.

Huawei katlanabilir telefon çıkış tarihi belli oldu!

Yaşanılan gelişme birlikte Huawei‘nin yeni katlanabilir telefonu hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkartıldı. Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, teknoloji devi 2019 Şubat’ta Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2019 etkinliğinde 5G destekli telefonunu tanıtacağı belirtiliyor.

Huawei’nin ilk 5G destekli akıllı telefonunun katlanabilir olacağı da ayrıca iddia ediliyor. Bu konu hakkında Huawei’nin Avrupa’daki sorumlularından Vincent Pang, Communications Today‘e vermiş olduğu röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pang, röportajında 2019 yılında 5G destekli bir telefon tanıtacaklarını ve bu telefonun katlanabilir olacağını müjdelemişti.

Huawei‘nin üzerinde çalıştığı telefon hakkında şimdilik tüm bilinenler bununla sınırlı olsa da, teknoloji devi önümüzdeki MWC 2019 etkinliğinde yeni telefonu ile rakibi Samsung’u geride bırakmayı hedefliyor.

2019‘un ilk çeyreğinde tanıtılacak olan söz konusu akıllı telefon, 2019‘un üçüncü çeyreğinde teknoloji mağazalarındaki yerini alacak. Görünüşe göre Huawei, 5G teknoloji ve altyapısının hızlı bir şekilde geliştirilmesi adına da Avrupalı ortaklarıyla sıkı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Huawei Avrupa’da gayet başarılı!

Huawei son iki amiral gemisi olan P20 Pro ve Mate 20 modelleriyle Avrupa’da gayet iyi sonuçlar elde etmeyi başardı. IDC’nin raporuna göre akıllı telefon üreticisi, Apple‘ı ikincilik tahtından ederek Samsung‘un hemen arkasında takip ediyor.

Huawei’nin yeni amiral gemileri hakkında tüm yapılan sızıntıları bir ayara toparlayacak olursak, teknoloji devi 2019 yılında karşımıza çıkacağı telefonlarda 5G desteğine, yepyeni bir çerçevesiz ekrana ve kamera kurulumuna yer verecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.