Huawei P9 ve P9 Plus Model Telefonlarını Tanıttı

Huawei P9 ve P9 Plus Model Telefonlarını Tanıttı

Çin'in dev teknoloji üreticisi Huawei, iki yeni telefonunu, Londra'da gerçekleştirdiği bir etkinlikle tanıttı.

Çin'de üretim gerçekleştiren bilinen teknoloji üreticilerinden Huawei, yeni telefonları P9 ve P9 Plus'ı tanıttı. Tanıtım, Londra'da büyük bir etkinlik şeklinde gerçekleşti.

Akıllı telefon sektöründe dünya devleriyle yarışan Huawei, İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirdiği tanıtımda iki yeni modelini tanıttı. P9 ve P9 Plus modellerinin tanıtımını gerçekleştiren teknoloji devinin iki yeni model telefonu amiral gemisi olarak görülüyor.

Çift kamera sensörlü, şarjı yeterli

Leica kamera sensörü teknolojisine sahip iki kamera barındıran telefonda bu özelliğin en dikkat çekici özellik olduğu belirtiliyor. Arka kamerası 12 megapiksel, ön kamerası 8 megapiksel olan P9 ve P9 Plus modellerinin arka kamerasında RGB ve Monochrome sensör özellikleri bir arada olduğu için yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekmek mümkün.

2.5 GHz hız ile çalışan Kirin 955 işlemciye sahip telefonda 3 GB veya 4 GB bellek seçenekleriyle satışa sunulan telefonun ekran boyutu 5.2 inç ebatlarında.

3000 mAh tip bataryaya sahip modeller bataryanın tam doldurulması halinde bir gün boyunca hiç şarj etmeye gerek kalmıyor. 4'üncü seviye parmak izi okuyucu barındıran telefon, önceki modellere göre daha güvenlikli hale getirilmiş.

En yakın internet noktasının nerede olduğunu gösterebiliyor

Akıllı telefon, akıllı wifi özelliği sayesinde, cihaz bağlantı noktalarını kullanıcıya bildirerek, en yakın bağlantı noktasına yönlendirme yapabiliyor. Telefonun bu özelliği sayesinde internete girmek çok daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Telefonun Türkiye'de çıkış tarihi olarak Ağustos ayı görünüyor. Öte yandan telefonun Türkiye fiyatının 2000-2500 olduğu tahmin ediliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.