Huawei’den eşya kayıplarına çözüm

Huawei’den eşya kayıplarına çözüm

Son zamanlarda tüketici elektroniği tarafında birçok ürünle karşımıza çıkan Huawei, bu kez de kaybolan eşyalara çözüm olacak bir cihaz ile karşımıza çıktı.

Berlin’de düzenlenen IFA 2018 fuarında lanse edilen Huawei Locator sayesinde kaybolan eşyalar GPS yardımıyla kolayca bulunabilecek.
 

Huawei Locator neler sunacak?

Telefonunuz ile Huawei Locator (ayrı bir SIM kart ile çalışacak) cihazınızın bağlantısını başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra, GPS sayesinde Locator’un konumunu telefonunuzdan takip edebileceksiniz. Böylece bir eşyanızı (evcil hayvan da olabilir) kaybettiğinizde telefonunuzdan yerini tespit edebileceksiniz. Cihazın bu işlevleri tam dolu bir batarya ile 15 gün yerine getireceği belirtiliyor.


Küçük boyutlara sahip olan cihazın, her ne kadar küçük olsa da, cüzdanda kullanılması pek mümkün değil. Daha çok bagaj, sırt çantası, evcil hayvan ve bisiklet gibi eşyalarda kullanımı uygun görülüyor. Bunların yanı sıra cihaz, IP68 sertifikası ile de suya ve toza karşı dayanıklılık sağlıyor.

Hangi ülkelerde, ne zaman, ne kadarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacağı henüz bilinmeyen Huawei Locator’a ait bu bilgilerin en kısa zamanda resmi olarak açıklanması bekleniyor. Cihazın Türkiye’de satış sunulma ihtimali, düşük de olsa mevcut.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.