Huawei'den o değerlendirmeler için açıklama geldi!

Huawei'den o değerlendirmeler için açıklama geldi!

Huawei, sahte müşteri değerlendirmesi iddialarına yanıt verdi. İşte Huawei'den gelen cevap...

Mobil pazarın yükselen yıldızı Huawei, geçtiğimiz gün çirkin bir iddia ile karşılaşmıştı. Söylentilere göre Huawei; bir alışveriş sitesinde 100'den fazla sahte müşteri değerlendirmesi yapmıtşı. Bugün bu iddialara Huawei cephesinden resmi bir açıklama geldi.

Huawei Türkiye cephesi konuyla ilgili;

"Tüketiciye verdiği güvenle marka değeri hızla yükselen HUAWEI, dünyanınönde gelen bağımsız marka değerleme ve strateji danışmanlık şirketi Brand Finance 2018 araştırmalarında son 3 yılda 22 sıra atlayarak 25. Sıraya yükselmiştir.

Bu kapsamda, Huawei'nin birincil önceliği her zaman tüketicidir ve tüketicilerimizi cihazlarımız ile ilgili kendi özgün deneyimlerini paylaşmaları konusunda her zaman teşvik etmekteyiz.

Yakın zamanda yeni beta tester'larınalımı konusunda paylaşılan bir sosyal medya post'unun yanlış anlaşılmalara yol açtığı görüldü.

Beta tester"lara yaptıkları kapsamlı değerlendirmeler için herhangi bir ödeme yapılmamış olup, değerlendirmeleri kendi objektif fikirlerini yansıtmaktadır. 

Review programına katılmadığı açığa çıkan ancak buna rağmen, yorumlar yapan beta tester'ların post'larının kaldırılması için ise gerekli çalışmalar yapılmaktadır." açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.