Huawei’nin amiral gemilerinde Snapchat ayrıcalığı!

Huawei’nin amiral gemilerinde Snapchat ayrıcalığı!

Günümüzde popülerliğini yitirmiş olsa da, Snapchat’in özellikle gençler arasında popüler hale gelmesini, diğer sosyal medya uygulamalarına kıyasla oldukça farklı olan yapısı sağladı. Örneğin, mesajların 10 saniye sonra silinmesi.

2013’te Stories yani Hikayeler özelliğini duyuran Snapchat ciddi bir kullanıcı kitlesi kazanmaya başladı. 24 saatin ardından otomatik olarak silinen Hikayeler, Ağustos 2013’te Snapchat’i satın almak isteyen Facebook tarafından kopyalandı.

İlk olarak Facebook’un sahibi olduğu Instagram’a getirilen bu özellik sonrasında her şey tersine döndü. Zira, Instagram her geçen gün popülerlik kazanırken, Snapchat ciddi bir kullanıcı kitlesi kaybetmeye başladı.

Snapchat oyun hizmetini tanıtmaya hazırlanıyor

Bugüne baktığımızda Instagram’ın aylık 1 milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunurken, Snapchat tarafında bu rakam aylık 300 milyon civarında. Son dönemde artırılmış gerçekliğe odaklanan Snapchat, Huawei ile işbirliğine gitti.

Bu kapsamda Huawei P30 veya P30 Pro’ya sahip olan Snapchat kullanıcıları fotoğraf ve videoları daha kaliteli bir şekilde görüntüleyecekler. Bunun yanı sıra 16 MP ultra geniş kameranın Snapchat’te yeteneklerini sergileyeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.