HUDER'de Hukuk Dersi

HUDER'de Hukuk Dersi

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen, avukatlara, avukat stajyerlerine ve hukuk fakültesi öğrencilerine yönelik hukuk eğitim seminerlerinin 63. yapıldı.

Seminerde Ceza Hukukçusu Avukat Aykut Dikencik, 'Ceza Yargılamasında Avukatın Rolü' başlığıyla bilgilendirme yaptı.

Kısa adı HUDER olan Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi, lise öğrencilerine yönelik okullarda hukuku bilgilendirme seminerlerini devam ettirirken, diğer taraftan avukatlara yönelikte eğitim seminerlerini de düzenlemeye devam ediyor.Hukukun belirli alanlarında kendisini ispatlamış hukukçu, akademisyenleri derneğin seminer salonuna davet eden HUDER İzmir Şubesi yöneticileri, hem avukatlara, hem avukat stajerlerine, hem de hukuk fakültesinde okuyan öğrencilerine, uygulama alanında hukuki bilgiler veriliyor.

Hukuki Araştırmalar Derneği Eğitim Komisyonu Başkanı Avukat Erkul Erdem tarafından organize edilen seminerlerin 63. konuğu ceza hukukçusu Avukat Aykut Dikencik oldu. Avukat Dikencik, 'Ceza Yargılamasında Avukatın Rolü' başlığıyla katıldığı seminerde, bir ceza avukatının, araştırma, soruşturma ve yargılama aşamasında karşılayabileceği zorlukları ve bu zorluklar karşısında elinde bulunan hukuku dayanakları anlattı.Özellikle hukuk fakültesi öğrencisi gençlerin yoğun sorularıyla karşı karşıya kalan Avukat Aykut Dikencik, bir avukatın hangi alanda hukuki çalışma yaparsa yapsın, mutlaka ceza hukukunu da bilmesi gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.