HUDER'den futbol turnuvası

HUDER'den futbol turnuvası

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi, avukatların sosyal etkinliğini arttırmak için futbol turnuvası düzenledi.

İzmir Barosu'nun rahmetli başkanlarından Nevzat Erdemir'in adının verdildiği futbol turnuvasına, takımlarını oluşturan birçok avukat katılım gösterdi.

Hukuku Araştırmalar Derneği (HUDER) İzmir Şubesi tarafından, avukatlara yönelik futbol turnuvası düzenlendi. Halı sahada gerçekleşen turnuvaya, bir araya gelip, takım kuran birçok avukat takım halinde başvuruda bulundu. HUDER'in ilk kez düzenlediği, avukatların birlikte sosyal etkinlik yapmasını güçlendirmek amaçlı turnuvanın ismini de, İzmir Barosu'nun unutulmaz başkanlarından rahmetli Nevzat Erdemir Turnuvası olarak belirlendi.

47371769_1916922688614377_1065705832815001600_n.jpg

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi Başkanı Avukat Abdulvahap Karakuş, avukatlara spor yapma ve sporun birleştirici gücünü kullanmak için böyle bir etkinliğini düzenlemeye karar verdiklerini belirterek, "Hukukun içinde, sorunları çözmekle uğraşan avukatların en büyük eksikliği bize göre bir arada, birlikte sosyal etkinliklikler yapmak. Spor da bize göre sosyal etkinlikler içinde avukatlara manevi anlamda büyük kazanımlar katacağını düşündük." dedi.

Futbol turnuvasını dernek adına organize eden HUDER Başkan Yardımcısı Avukat Aydın Kayacan, futbol turnuvasına beklentinin üzerinde avukat arkadaşlar takım oluşturarak başvuruda bulunduğu belirterek, "Spor ve futbol bizim bir arada olmamız, bir arada spor yapmamız ve birliktelik gücümüzü ortaya koyması açısından büyük bir etki yaptı. Turnuvaya katılan takımlara ödüllerimiz de olacak. Ama bizim asıl ödül, birlikte olabilmek ve birlikte hukukun dışında bir şeyler yapabilmek. Turnuvaya katılan bütün meslektaşlarıma ve takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.