HUDER’den Kitap Okuma Kampanyası !

HUDER’den Kitap Okuma Kampanyası !

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi, adli tatilin yaklaşmasın yakın hukuk camiasın içinde ‘Kitap Okuma Kampanyası’ düzenlendi.

. Hediye kitap olan, kitabı en az üç kişiye okutarak kampanyaya dahil olacak.
Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi üyesi hukukçular, yaklaşan adli tatil öncesinde, tatili daha verimli geçirmek adına ‘Kitap Okuma Kampanyası’ başlattı. Kitap okuma kampanyasını HUDER İzmir Şubesi Yönetim Kurulu adına açıklayan HUDER İzmir Şubesi Başkanı ve HUDER Genel Başkan Yardımcısı Avukat Abdulvahap Karakuş, bir kitap okuyan, okuduğu kitabı hediye ettiği kişiden, en az üç kişiye de okutmalarını isteyeceğini ve böylelikle okuma kampanyasının çoğalan zincir hakları şeklinde hızla yayılacağını söyledi.

Yaklaşan adli tatil öncesinde, hukukçuların tatilini daha verimli ve günlük stresten daha uzak geçirerek yeni adli yıla dinlenmiş olmalarının önemine vurgu yapan Avukat Karakuş,  “Kitap okumak bilgilenmek ve öğrenmek kadar insanı dinlendiren bir faaliyettir. Hukuk camiası olarak adli tatilde en iyi dinlenme aracı olarak kitapları tercih ettik.  Bir arkadaşından kitap hediye alan kişi, o kitabı en az üç kişiye okutacak. Kendisinin hediye ettiği kitapta en az üç kişi tarafından okunacak. Böylelikle hukukçular olarak hep birlikte hareket ederek, kitap okuyarak, dayanışma içinde dinlenme şansını yakalayacağımızı düşünüyorum” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.