HUKUK BÜROSUNDA GASP İDDİASI

HUKUK BÜROSUNDA GASP İDDİASI

İzmir Barosu avukatlarından İsmail Can Yavuz'a ait Bornova Manavkuyu yolu üzerindeki hukuk bürosunda meydana gelen olayda, hukuk bürosunda zorla para almaya çalışan üç kişi polis tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre Avukat İsmail Can Yavuz'u davası için avukat olarak tutan ve 10 bin TL ücret ödeyen Doğan A., davasının istediği şekilde gelişmemesi üzerine Avukat Yavuz'dan ödediği ücreti geri istedi. Soruşturmanın devam ettiğini ve davanın açılmasından sonra davaya müdahil olacaklarını belirten Avukat İsmail Can Yavuz, ısrarla parasını isteyen müvekkilini parasını iade edeceğini söyledi.

Bugün hukuk bürosuna yanına aldığı üç kişiyle birlikte gelen Doğan A.'ya ödediği 10 bin TL'nin önce 5 bin TL ödendi. Ardından diğer 5 bin TL teslim edilmeden parasını aldığına dair ibranameyi imzalaması istendi, İmzalayacağını belirterek diğer 5 bin TL'yi de alan Ahmet K, parayı aldığına dair ibranameyi imzalamadan hukuk bürosundan birlikte geldiği kişilerle çıkmaya çalıştı. 

unnamed-(3)-065.jpg

Parayı almasına rağmen ibranameyi imzalamayan Ahmet K. ile Avukat İsmail Can Yavuz ve büroda çalışanlar arasında verilen para ve verilmeyen ibraname yüzünden tartışmalar başladı. Parasını aldığı hukuk bürosunda tehdit ve hakaret ederek, parayı aldığına dair ibranameyi imzalamayan Doğan A ve yanındaki iki kişi hukuk bürosuna gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Bayraklı Karakoluna götürülen Doğan A. ve iki kişinin üzerinde aldıkları parayı polis sayarak teslim aldı. Avukat İsmail Can Yavuz ve hukuk bürosunda çalışanlar, bürolarında ibranameyi imzalamayarak zorla parayı alan kişilerden şikayetçi olduklarını belirttiler.  İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili, hukuk bürosunda gerçekleşen olayla ilgili olarak karakolu arayarak polisten bilgi aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.