HUKUK CAMİASI AÇILIŞTA BULUŞTU

HUKUK CAMİASI AÇILIŞTA BULUŞTU

Avukat Esra Coşkan ve Kerem Vardar'ın Alsancak Dominik Caddesinde hizmete sunduğu Coşkan- Vardar Avukatlık Bürosu'nun açılışında hukuk camiası bir araya geldi.

Tüm davetlilere katılımlarından ötürü teşekkür eden Avukat Kerem Vardar, Alsancağın şehrin cazibe merkezi olduğunu belirterek burayı müvekkil çevresi ile etkileşimde olmaları nedeniyle tercih ettiklerini dile getirdi.

Avukatlık bürosu hakkında bilgil veren Kerem Vardar, “İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesinden ikimizde 2018 yılında mezun olduk. Avukatlık stajlarımı ben Sürücü Hukuk Bürosunda, Esra Coşkan ise Uşkay Hukuk Bürosunda tamamladı. Sürücü Hukuk Bürosunda aldığım eğitimler neticesinde kamu hukuku ve ceza hukuku konusunda deneyimlerimi artırdım. Esra Coşkan ise Uşkay Hukuk Bürosunda özel hukuk, ticaret hukuku iş hukuku gibi alanlarda eğitimler aldı. Ayrıca Gün Partners Avukatlık bürosunda çalışarak fikri mülkiyet hukuku alanında önemli bilgiler edindi. Bilgi ve deneyimlerimizi birleştirdiğimiz için hem kamu hukuku hem özel hukuk dallarında geniş bir dava portföyümüz oluştu” diye konuştu.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı açılışta, Avukat Esra Coşkan ve Kerem Vardar kurdeleyi Uşkay Hukuk Bürosu kurucusu Perihan Uşkay ve Sürücü Hukuk Bürosu Kurucusu Mehmet Sürücü ile birlikte alkışlar eşliğinde kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.