Hükümetten Adana Saldırısına Dair İlk Açıklama

Hükümetten Adana Saldırısına Dair İlk Açıklama

Hükümetten Adana saldırısı açıklaması

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Adana Valiliği'ne yapılan saldırıya yönelik Twitter hesabından açıklamada bulundu. Bakan Berat Albayrak da konuştu ve 'yanıldınız' diye mesaj verdi.

Numan Kurtulmuş açıklamada "Adana'daki hain saldırıyı kınıyor, terörü ve destekçilerini lanetliyorum" ifadelerini kullandı.
 
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle :
 
"Adana'daki hain saldırıyı kınıyor, terörü ve destekçilerini lanetliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum.Bölgede oynanan oyunu bozduğu için hedef haline gelen Türkiye, teröre teslim olmayacak, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir."
 
BERAT ALBAYRAK: KUKLARA DEĞİL, KUKLACIKLARA SESLENİYORUM ...
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana Valiliği otoparkı önündeki patlamaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Bu millet 79 milyonuyla özgürlüğüne demokrasisine, ülkesine sahip çıktı. Bundan sonra çok daha güçlü bir şekilde çıkmaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kuklalara değil kuklacılara sesleniyorum. Bu milleti artık geleneksel metodlarla korkutacağınızı, yıldıracağınızı, yolundan alıkoyacağınızı düşünüyorsanız çok yanıldınız. Bu olayların hepsi 79 milyonu daha da güçlendiriyor, kenetlendiriyor." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.