"Hungry Dog" dekorasyonu ve lezzetleriyle göz dolduruyor

"Hungry Dog" dekorasyonu ve lezzetleriyle göz dolduruyor

Buca'da kısa süre önce hizmete giren Hungry Dog Pub, antika eşyalar ve aksesuvarlarla dekore edilen geniş mekanında pub kültürüne yeni ve modern bir dokunuş getiriyor.

30 yıldır iş yaşamında başarılı projelere imza atan Hungry Dog kurucu ortaklarından Selim Kaptan, mekanı özellikle genç nüfusun yoğun olduğu Buca'da kurduklarını söyledi. 

Eskiden beri 1940'lı ve 50'li yıllardan kalan vintage ürünlerin koleksiyonunu yaptığını ve bu koleksiyonun da Hungry Dog'un dekorasyonunda önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Kaptan, “Yaklaşık 10 yıldır dünyayı gezerek benim için çok önemli tutku olan antika eşyaları topluyorum. Mekanda eski kola şişeleri koleksiyonu, tabelalar, sakız makineleri, levhalar, saatler ve tartılar gibi pek çok farklı ürünü bir arada görebileceksiniz. Bunları toplamak için Amerika, İngiltere, Fransa, İtalya gibi ülkeleri dolaştım. Antika dükkanlarından, bit pazarlarından ve farklı yerlerden bu ürünleri toplayıp restore ettirerek günümüze kazandırdım” diye konuştu. 

EFSANE LEZZETLER BİR ARADA

Hungry Dog'un 1 dönüm alan üzerine kurulduğunu ve her köşesinde insanların beğenisine uygun birşeyler bulabileceğini ifade eden Kaptan, mekanın aynı anda 400 kişiyi ağırlayabildiğini de söyledi. 

Dekorasyonun yanısıra mönülerin de çok beğenildiğini belirten Selim Kaptan, ağırlıklı olarak genç nüfusa hitap ettikleri için onların damak tadına ve pub kültürüne uygun geniş bir mönü seçeneği sunduklarını kaydetti. 

Selim Kaptan, “Bizim için sunum ve lezzet kadar ürün kalitesi de çok önemli. Burada ürünlerimizi katkı maddesi kullanmadan büyük bir özenle kendimiz hazırlıyoruz. Büyük porsiyonlar halinde makarna, hamburger, et, tavuk ve İstanbuldan özel olarak getirttiğimiz sosis çeşitleri çok beğeniliyor. Hungry Dog Çıtırları, Pizzalar ve 50 santimlik sosis tabağı da spesiyallerimiz arasında. Mekanda 42 çeşit biranın yanısıra şarap ve kokteyl mönülerimiz de var” dedi.

Hedeflerinin pub kültürüne modern bir dokunuş getirmek olduğunu vurgulayan Kaptan, İzmirdeki mekan kalitesi çıtasını yükselttiklerini, Alsancak, Bornova ve Bostanlı'da da yeni şubeleri İzmirlilerle buluşturacaklarını sözlerine ekledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.