Hüseyin Tosun Kulalının Yanında

Hüseyin Tosun Kulalının Yanında

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun merhum Zeynel Abidin Kahraman ve merhum Fadime Efe'nin hayır yemeklerine katıldı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, merhum Zeynel Abidin Kahraman ve merhume Fadime Efe’nin hayır yemeklerine katıldı. Başkan Tosun, daha sonra Gökdere Mahallesi’nde altyapı ve yollar ile ilgili incelemelerde bulundu.

 
Kula’nın Çiftçiibrahim Mahallesi Muhtarı Zeynel Abidin Kahraman, babası Ramazan Kahraman adına hayır yemeği düzenledi. Yoğun katılım ile gerçekleşen hayır yemeğine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun katıldı. Yemekte, Ramazan Kahraman adına Mevlid-i Şerif ve dualar okundu. Başkan Tosun, hayır yemeği için Muhtar Kahraman’a teşekkür ederek “Değerli büyüğümüz Ramazan Kahraman adına düzenlenen hayır yemeğinde mahalle sakinlerimiz ile aynı sofrada bir araya geldik. Allah kabul etsin. Merhum Kahraman’a Allah’tan rahmet dilerim. Mekanı Cennet olsun” diye konuştu. Başkan Tosun daha sonra Halil İbrahim Sönmez’in annesi adına düzenlediği Fadime Efe’nin hayır yemeğine katılarak merhume Fadime Efe’nin ailesini yalnız bırakmadı.
 
Başkan Tosun, hayır yemeğinin ardından Gökdere Mahallesi’nde altyapı ve yollar ile ilgili incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyen Tosun, ilçe merkezine ve mahallelere ayrım gözetmeden hizmetler götürdüklerini ifade etti. Köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerinin özellikle içme suyu ve kanalizasyon gibi sıkıntılar yaşadığını sözlerine ekleyen Tosun, “Bazı mahallelerimizde ilk olarak var olan alt yapı sorunlarını çözeceğiz. MASKİ ekiplerimiz yoğun olarak çalışmalarına devam ediyor. İnşallah yakın zamanda bu projelerimizi tamamlayıp sıkıntılı olan köylerimizde üst yapı çalışmalarını da yapacağız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.