Hüsmen Kırkpınar: Seçim, demokrasi sınavı olacak

Hüsmen Kırkpınar: Seçim, demokrasi sınavı olacak

İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, "Ülkede adaletten eser yok. Önümüzdeki seçim Türkiye’nin demokrasiyle sınavı olacak" dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, basın çalışanları ile ilişkileri güçlü tutabilmek adına kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yerel basın çalışanları ile bir araya gelen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, ülke gündemi ve İYİ Parti hakkında açıklamalarda bulundu.

882d9447-6df0-48c5-bb91-6bf8c1a39868.jpg

Kırkpınar, “Türkiye’nin gündemi saat saat, hatta dakika dakika değişiyor. Üzülerek ifade edeyim, geçtiğimiz günlerde Esenyurt’ta yapılan İYİ Parti İl ve İlçe Başkanları toplantısı esnasında MHP’liler tarafından arkadaşlarımıza saldırı gerçekleşti. Bu saldırıyı yapan MHP’liler, bunu İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in önünde gerçekleştirdi. Biz demokrasi ve hukuk dedikçe bu saldırılar devam ediyor ama demokrasiden de ve hukuktan da asla vazgeçmeyeceğiz. Büyüyen bir partiye yapılan saldırıların yaratacağı olumsuz etki tersine dönecektir ve partimizi daha da güçlendirecektir. Bizim kimseden korkumuz yok” ifadelerini kullandı.

2fdcfa9c-07a2-4e79-82b3-df01c5c7dae2.jpeg

MÜCADELEMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

İl Başkanı Kırkpınar ayrıca, “Partimiz Türkiye genelinde oyunu en çok arttıran partidir. Sayın başkanımız Meral Akşener önderliğinde sıkı bir duruş gösteriyoruz. Başkanımız bu tip olaylar karşısında sükûnet ve kararlı duruşa davet ediyor. Bu mücadele azmiyle yolumuza vazgeçmeden devam edeceğiz. 16 Nisan 2017 günü yapılan ve sonuçları kanaatimce tartışmalı olan bir referandumla tek adam rejimine geçtik. Ülkeyi tek bir adam yönetirse ve tek adam rejimi olursa bunun karşısında İYİ Parti olur. Önümüzdeki seçimlerde inşallah partimiz Türkiye’de ve İzmir’de birinci parti olacaktır. Ülkede yılın 365 günü demokrasi çiğneniyor. Adaletten eser yok. Önümüzdeki seçimler Türkiye’nin demokrasiyle sınavıdır. Özgürlük için bir araya gelmiş Millet İttifakı partileri Cumhur İttifakı'nı sandığa gömecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir dakika sonra neler olacağını bilmediğimiz gibi, seçime kadar hangi baskı unsuruyla karışılacağımızı da bilmiyoruz ama biz bu tek adam rejimini değiştirmek için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

462a49ac-15e1-4dd0-83ed-bf708d942ece.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.