Hüsnü Şenlendirici'ye muhteşem doğum günü

Hüsnü Şenlendirici'ye muhteşem doğum günü

Yeni yaşına 'Klarnet Kampı'nda girdi.

Ünlü Klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'nin İzmir'in Kınık İlçesinde düzenlediği ve 07 Temmuz ile 12 Temmuz tarihleri arasında yapılan Türkiye'nin ilk klarnet kampı sona erdi.

İzmir'in Kınık ilçesi Dündarlı mahallesinde Hüsnü Şenlendirici'nin daha önce satın alıp kampa dönüştürdüğü arazide yapılan kampın son akşamımda ilk olarak  ünlü klarnetçi İsmail Lumanovski konser verdi. Konser sırasında sahneye çıkan Hüsnü Şenlendirici İsmail Lumanovski ile düet yaptı. 

Daha sonra kapanış programının 2.bölümünde Hüsnü Şenlendirici yeni albümünde yer alan parçaları seslendirdi. Konser sırasında Hüsnü Şenlendiriciye doğum günü sürprizi yapıldı. Hüsnü Şenlendirici sahnedeyken iyi ki doğdun Hüsnü sesleri yükselip sahneye Şenlendirici ailesi çıktı. Doğum günü pastasını kardeşleri ile birlikte üfleyen Hüsnü Şenlendirici'ye çeşitli hediyeler kampa katılanlar tarafından verildi. 120 kişinin katıldığı kampa katkılarından dolayı Hüsnü Şenlendirici tarafından Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer ve Bergama Ticaret Odası başkanı Fikret Ürper'e teşekkür edip hediye sundu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.