İAOSB ile Can Hastanesi İşbirliği

İAOSB ile Can Hastanesi İşbirliği

Can Hastanesi, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi(İAOSB) ile işbirliği protokolü imzalayarak, bölgede çalışan sanayicilerin ve çalışanların sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanmasını sağladı. 

Çiğli’de faaliyet gösteren İzmir Özel Can Hastanesi, kurumsal işbirlikleri yaparak, sağlık farkındalığı oluşturmaya devam ediyor. Ege Bölgesi Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi, Menemen Ticaret Odası gibi bir çok sivil toplum kuruluşları ile de işbirlikleri olan Can Hastanesi, son olarak İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol imza töreninde konuşan Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Muzaffer Keskiner, bütüncül sağlık hizmetleri sunduklarını dile getirerek, “Endokrinden dişe tüm polikliniklerimizle, 6 ameliyathanemiz, erişkin-yenidoğan yoğun bakım servislerimiz, uzman hekimlerimiz ve son teknoloji ile iyilik halini sağlamaya çalışıyoruz. Ancak sadece iyiliği sağlamak yeterli değil, korumak da önemli. Bu nedenle bireysel ve toplumsal sağlığa dair bütün alanlarda aktif olarak fayda sağlamaya çalışıyoruz. Bu tür işbirlikleriyle de sağlık hizmetlerimizi ve bütüncül sağlık farkındalığını  yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. “ diye konuştu. 

Sağlık İçin Sosyal Projeler

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Doğan Hüner, 600 firmanın faaliyette olduğu, yaklaşık 40.000 kişiye istihdam sağlayan bir organize sanayi bölgesi olduklarına dikkat çekerek, Can Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinin kısa sürede takdir topladığını dile getirdi. Hüner, “Can sağlık yatırımı, İzmir’de önemli bir ihtiyacı karşıladı. Biz de sanayicilerimizin ve çalışanların Can Hastanesi hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanması için bir adım attık. Bölge yöneticileri olarak sağlık hizmetlerinin değerini biliyor ve Bölgemizde de bu değeri vurgulamak için sosyal projeler üretiyoruz” diye konuştu. Farklı sağlık konularında bilgilendirme çalışmaları da yaptıklarını anlatan Hüner, bu çalışmalarda Can Hastanesi uzman kadrosuyla da işbirlikleri yapmaktan memnuniyet duyacaklarını bildirdi.

İzmir Özel Can Hastanesi ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi arasında imzalanan protokol kapsamında bölgedeki üyeler, çalışanlar ve birinci dereceden dereceden yakınları ayaktan ve yatarak tedavilerinde, Can Hastanesi sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanabilecekler. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.